Βρέφη Μητρότητα

«Νομίζαμε ότι το μωρό μας είχε απλώς μια ξηροδερμία αλλά ήταν κάτι πολύ χειρότερο»

Η Chiara Berry δεν πρόλαβε να χορτάσει φιλιά και αγκαλιές με το νεογέννητο αγοράκι της, καθώς 6 εβδομάδες μετά την γέννησή του ανακάλυψαν ότι υπέφερε από μια δύσκολη πάθηση. Ο Αngelo τώρα πια είναι 4 χρονών και έχει «παντρευτεί» το έκζεμα που του εμφανίστηκε όταν ήταν μωράκι.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αngelo ήταν μόλις 6 εβδομάδων. Παρατηρήσαμε ότι το δερματάκι του ήταν πάρα πολύ ξηρό» είπε η Chiara Berry ενώ συνέχισε λέγοντας ότι καθώς περνούσε ο καιρός, το δέρμα του μωρού της γινόταν όλο και πιο ερυθρό, ξεφλούδιζε και μάτωνε.4

Το έκζεμα του γιου της ήταν μια σοβαρή και επώδυνη κατάσταση καθώς κάλυπτε όλο του το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου του. Μάλιστα, οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν πολύ πιθανό να του μείνουν έντονα σημάδια.

Η Chiara έλεγε ότι μέχρι και μια αγκαλιά ήταν αρκετή για να πονέσει τον γιο της, ο οποίος πραγματικά υπέφερε. Για να βοηθήσουν το μωράκι, του έβαζαν ισχυρές κρέμες στεροειδούς δράσης και τον τύλιγαν με επιδέσμους. «Για τρεις εβδομάδες το σώμα του ήταν καλυμμένο με επιδέσμους, σαν μούμια» δήλωσε.

Τώρα, ο μικρούλης είναι 4 ετών και ευτυχώς, το έκζεμα έχει υποχωρήσει αρκετά. Οι συγκεκριμένες κρέμες φαίνεται να έχουν καλή επίδραση πάνω του. «Έχει ακόμα πίσω από τα γόνατά του και τους αγκώνες του. Κάποιες φορές βρίσκεται σε έξαρση, αλλά οι κρέμες καταπραΰνουν το έκζεμα. Μας είπαν ότι καθώς μεγαλώνει θα γίνεται καλύτερα και ήδη έχουμε παρατηρήσει σε αυτά τα τέσσερα χρόνια τεράστιες βελτιώσεις».

Πηγή: mama365.gr

Related posts

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια των παιδιών; – Τι να προσέξετε

admin

Κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κανέναν να το περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε η νοσοκόμα

admin

4 σημάδια που μαρτυρούν ότι το μωρό μπορεί να ξεκινήσει τις στερεές τροφές

admin
elGreek