Ιστορίες ζωής Μητρότητα

«Ήθελα απλά να σου πω ότι κάνεις εξαιρετική δουλειά»: Τα λόγια που έδωσαν κουράγιο σε μια μαμά που περνούσε δύσκολα

Η Katie McLaughlin, ενώ περίμενε στη σειρά του ταμείου ενός μαγαζιού, έζησε την απόλυτη κατάρρευση μίας μαμάς που βρισκόταν πίσω της. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μετά, όμως, έκανε αυτό που ένιωθε σωστό…

«Ήθελα απλά να σου πω ότι κάνεις εξαιρετική δουλειά»: Τα λόγια που έδωσαν κουράγιο σε μια μαμά που περνούσε δύσκολα

*Φωτογραφία: mynetnetanya.co.il

«Ακριβώς πίσω μου, βρισκόταν μια μαμά με ένα τρίχρονο παιδάκι το οποίο φώναζε, κλώτσαγε και πετούσε κάτω ό,τι έβρισκε. Προσπάθησα να εντοπίσω το βλέμμα της μητέρας, αλλά αυτή ήταν πολύ απασχολημένη με την κόρη της» γράφει η   Katie McLaughlin.

«Η μητέρα του κοριτσιού τα έκανε όλα σωστά. Μιλούσε στο παιδί της με ήρεμο και καθησυχαστικό τόνο και είχε όλη της την προσοχή, ενώ παράλληλα είχε φτάσει η σειρά της και τακτοποιούσε τον λογαριασμό. Εξακολούθησε να μιλάει με ψύχραιμη φωνή, παρόλο που είχε χλωμιάσει και ζητούσε ήδη συγγνώμη από την πωλήτρια».

Η Katie σκεφτόταν πως ήθελε να βοηθήσει την κοπέλα και να της πει μία καλή κουβέντα, αλλά δεν το έκανε. Η ενδεχόμενη αρνητική αντίδραση της μητέρας την αποθάρρυνε από το να της μιλήσει.

«Βγήκα έξω από το μαγαζί, όπου εξακολούθησα να ακούω την πιτσιρίκα να κλαίει και να ουρλιάζει. Η μητέρα της ήταν ακόμα ψύχραιμη, και προσπαθούσε να την βάλει στο καθισματάκι του αυτοκινήτου» συνεχίζει η Katie. Ήθελε ακόμα να μιλήσει σ’ αυτή την τόσο υπομονετική γυναίκα, αλλά δίσταζε. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κέρδισε ο δισταγμός αλλά η έντονη επιθυμία της να την συγχαρεί!

«Συγγνώμη που σας ενοχλώ. Ήθελα απλά να σας πω ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά». Η γυναίκα την κοίταξε, και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της. Της απάντησε πως νιώθει άσχημα για όλο αυτό, όμως η Katie συνέχισε ακόμα πιο ενθαρρυντικά.

«Ξέρω πως μοιάζει δύσκολο τώρα, αλλά στο μέλλον θα δείτε τα θετικά». Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και την ευχαρίστησε, μια και η καλή κουβέντα της Katie ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν.

Μια καλή κουβέντα ίσως είναι το καλύτερο φάρμακο για πολλές περιπτώσεις! Εάν, λοιπόν, βρεθείτε σε αντίστοιχη θέση με της Katie, πείτε την κι ας πέσει κάτω…

Πηγή: facebook.com/pickanytwo

Related posts

«Με έναν μαγικό τρόπο, επικοινωνούσα με το μωρό μου από τον καιρό που ήμουν έγκυος!»

admin

Κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κανέναν να το περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε η νοσοκόμα

admin

Πήγα για ένα βράδυ με τον πρώην άντρα μου και τώρα είμαι έγκυος. Τι να πω στο σύντροφό μου;

admin
elGreek