Ιστορίες ζωής

Παράλυτη νύφη περπάτησε στο γάμο της και εντυπωσίασε τους πάντες

Παράλυτη νύφη περπάτησε στο γάμο της και εντυπωσίασε τους πάντες

Η στιγμή που φτάνει η νύφη και περπατά προς το ιερό, είναι πάντα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της γαμήλιας τελετής. Στην περίπτωση που θα δείτε παρακάτω, προκαλεί τα πιο συγκινητικά συναισθήματα. Η νύφη Τζάκι Γκόντσερ, σήμερα είναι 27 ετών. Στην ηλικία των 17 έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, αλλά στο γάμο της κατάφερε να εκπλήξει όλους τους καλεσμένους, περπατώντας.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του νωτιαίου μυελού σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, οι γιατροί δήλωσαν πως η κοπέλα ίσως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ποτέ ξανά. Η Τζάκι νίκησε ενάντια στις πιθανότητες και 6 μήνες αργότερα ήταν σε θέση να σταθεί. Τα επόμενα 8 χρόνια βασιζόταν κυρίως στην αναπηρική της καρέκλα.

Όντας αθλήτρια πριν το ατύχημα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να μην μπορεί να γυμναστεί. «Θέλησα να πάω στο γυμναστήριο, να απογοητευτώ τόσο που δεν θα επέστρεφα. Προσπαθούσα να κάνω τον εαυτό μου να τα καταφέρει, αλλά συνέχισα να αποτυγχάνω σε αυτό και τότε ήμουν αηδιασμένη με τον εαυτό μου.» δήλωσε η γυναίκα σε μια συνέντευξη. Τελικά, έναν χρόνο πριν το γάμο της, έβαλε ένα στόχο: να είναι ικανή να σταθεί και να περπατήσει εκείνη την ημέρα.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις παρακάτω μαγικές φωτογραφίες, όχι μόνο πέτυχε τον στόχο της να περπατήσει, αλλά χόρεψε επίσης. Ο γαμπρός είναι σίγουρα πολύ τυχερός που έχει μια τόσο δυνατή και όμορφη γυναίκα στη ζωή του. Δείτε την ιστορία τους παρακάτω.

Σε ηλικία 17 ετών, η Τζάκι Γκόντσερ υπέστη ένα ατύχημα στην κολύμβηση που την άφησε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω.

Οι γιατροί είπαν πως δεν θα περπατούσε ξανά.

Ο πρώτος χρόνος θεραπείας ήταν πολύ σκληρός για την Τζάκι. Όντας αθλήτρια όλη της τη ζωή, δυσκολευόταν όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να κάνει ούτε τις απλούστερες ασκήσεις.

«Την πρώτη φορά που αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο, κάθισα σε ένα στατικό ποδήλατο. Τα πόδια μου δεν ήταν ικανά να ωθήσουν αρκετά γρήγορα και το μηχάνημα θα απενεργοποιούνταν» είπε η Τζάκι.

«Αναστατώθηκα τόσο που κατέβασα το κεφάλι μου στο μηχάνημα και ξεκίνησα να κλαίω.»

Της πήρε αρκετό χρόνο να βρει τη δύναμη και το κίνητρο που χρειαζόταν για να επιστρέψει στο γυμναστήριο.

«Την ημέρα του γάμου σου τα βλέμματα όλων είναι σε σένα, οπότε θέλεις να νιώθεις όσο πιο όμορφη γίνεται. Πιστεύω πραγματικά πως μπορεί να είσαι μια κούκλα σε αναπηρική καρέκλα, αλλά δεν ήθελα να είμαι έτσι.»

Όταν η Τζάκι πλησίασε τον χώρο της τελετής με την μητέρα και τον παππού στο πλευρό της, κανείς δεν εξεπλάγη που την είδε σε αναπηρική καρέκλα.

Αλλά σύντομα όλοι οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν όταν σηκώθηκε όρθια και ξεκίνησε να περπατά, 8 χρόνια μετά το ατύχημα.

Αν και ο γαμπρός, Άντυ Γκόντσερ, ήδη γνώριζε αυτή την έκπληξη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σχεδόν όλοι συγκινήθηκαν. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή.

Πριν από ένα χρόνο, η γυναίκα δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της για περισσότερα από 30 λεπτά επειδή είχε χαμηλή πίεση αίματος.

Τώρα κατάφερε να σταθεί κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που κράτησε η τελετή και τον περισσότερο καιρό από τις 5 ώρες που κράτησε η δεξίωση.

Το ζευγάρι κυριολεκτικά χόρεψε πρώτη φορά μαζί εκείνη την ημέρα. Δεν είχαν χορέψει ποτέ ξανά πιο πριν.

Η Τζάκι στηριζόταν στον σύζυγο της κατά τη διάρκεια του γάμου: «Είναι το στήριγμά μου, γιατί θα τον κρατώ όλη την ώρα.»

Η μαμά της νύφης φρόντισε να απαθανατίσει τον χορό της κόρης της, οπότε ως δώρο προσέλαβε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη για να ζωγραφίσει τη συγκινητική σκηνή.

Η Τζάκι έδειχνε υπέροχη στο φόρεμά που φορούσε και με τα εκπληκτικά πράσινα μαλλιά γοργόνας.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιώ πόσο θαυματουργό είναι πως περπατάω.»

Η κοπέλα σκοπεύει να συνεχίσει να γυμνάζεται όσο και πριν τον γάμο, ώστε να μπορέσει να ζήσει χωρίς την αναπηρική καρέκλα.

Related posts

Ακραίο ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση – Την πέταξε κάτω το άλογο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

elenh fatsh

Ρόδος: Ο Νίκος βούτηξε στην πισίνα και έμεινε παράλυτος. Η γυναίκα του Ανθή στέκεται βράχος δίπλα του

elenh fatsh

Έναν άντρα να στέκεται πιο άντρας από εμένα, θα αναζητώ..

admin
elGreek