Ιστορίες ζωής Τραγικά

Η μαμά αυτή προειδοποιεί και τους άλλους γονείς για το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που ήταν η αιτία ο γιος της να χάσει το μάτι του.

Ο κόσμος είναι γεμάτος από πράγματα που είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και αν και σίγουρα δεν είναι υγιές, να υπεραναλύουμε συνεχώς αυτά τα πράγματα, είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε. Είτε πρόκειται για στρογγυλές μπαταρίες, είτε για τα κορδόνια από τα παράθυρα, οι γονείς παντού χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να προειδοποιήσουν τους άλλους για τα κοινά είδη οικιακής χρήσης που θέτουν σοβαρούς κινδύνους στα μικρά παιδιά. Και αφού το 14 μηνών μωράκι της έχασε το μάτι του, μια μητέρα δίνει τη δική της τρομακτική προειδοποίηση για τα αντικείμενα που κρατάνε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

Δεν πρόκειται για αστείο μήνυμα, αλλά για ένα σημαντικό, μιας και έχετε αρχίσει τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις”, ανέφερε η μαμά Nicole Mackintosh Leo στη δημοσίευσή της στο Facebook . Η Nicole μοιράστηκε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια στο σπίτι της κατά την περίοδο των Χριστουγέννων – το οποίο είχε τελικά ως αποτέλεσμα να αλλάξει η ζωή του γιού της για πάντα.

“Πριν από τρία χρόνια, ο γιος μου (τότε ήτα 14 μηνών) ήταν στο σπίτι με τη νταντά του όταν τράβηξε μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα”, έγραψε, “και το βαρύ αντικείμενο που κρατούσε την κάλτσα, έπεσε πάνω του και τον χτύπησε κατευθείαν στο αριστερό του μάτι.

Η μαμά αυτή προειδοποιεί και τους άλλους γονείς για το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που ήταν η αιτία ο γιος της  να χάσει το μάτι του.

Nicole Mackintosh Leo/Facebook

Η Nicole είπε ότι αμέσως πήγαν το γιο της, Graham, στα επείγοντα, όπου εξετάστηκε από πολλούς γιατρούς. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί του ήταν πολύ πιο σοβαροί από ό, τι αρχικά νόμιζαν, αφήνοντας το δεκατεσσάρων μηνών μωράκι της με ανεπανόρθωτη βλάβη στο αριστερό του μάτι. “Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ζημιά ήταν υπερβολικά εκτεταμένη και ότι θα χρειαζόταν να αφαιρέσουν το μάτι”, γράφει η Nicole.

“Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ζημιά ήταν υπερβολικά εκτεταμένη και ότι θα χρειαζόταν να αφαιρέσουν το μάτι”

Αφού πέρασε μια εβδομάδα από το περιστατικό, ο Graham υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (αφαίρεση οφθαλμού) στο νοσοκομείο παίδων.

Ακόμη και μετά τα τραγικά γεγονότα, η Nicole λέει ότι η ιστορία του γιου της “είχε ένα ευτυχισμένο τέλος”. Το μικρό αγόρι έχει πλέον ένα “άψογο” προσθετικό μάτι και φαίνεται να παραμένει σε καλή διάθεση παρά την απώλειά του. “Είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα, πιο γενναία, πιο διασκεδαστικά αγόρια που γνωρίζω, παίζει ποδόσφαιρο και αγαπά το κολύμπι”, λέει η Nicole. “Είμαστε τυχεροί.”

Ωστόσο, η ανήσυχη μητέρα αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του γιου της με την ελπίδα ότι και οι άλλοι γονείς θα λάβουν υπόψη την προειδοποίηση για κάτι που ίσως δεν είχαν θεωρήσει ως επικίνδυνο πριν. “Ελπίζω μετά από αυτό όλοι οι γονείς να έχουν επίγνωση “, έγραψε.

Η Nicole λέει ότι ελπίζει  οι γονείς να αφαιρέσουν τα βαριά αντικείμενα που κρατούν τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες και να επιλέξουν ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις, όπως τα πλαστικούς γάντζους .

Ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να μοιραστούν την ιστορία της οικογένειάς τους έτσι ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν τους κινδύνους. “Παρακαλώ μοιραστείτε την ιστορία σας”, δημοσιεύεται την στο Facebook. “Παρακαλώ βοηθήστε να έχουμε και εμείς επίγνωση των κινδύνων.”

 

[Via]

Related posts

Σοκαριστική αποκάλυψη του Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό

elenh fatsh

Μητέρα ευγνωμονεί τον άγνωστο που ξάπλωσε στο έδαφος εμποδίζοντας την κρίση του αυτιστικού παιδιού της

admin

Τραγικό: Το ελληνικό δημόσιο επιμένει ότι δεν πρέπει να δώσει αποζημίωση στην οικογένεια του μικρού Μάριου!

admin
elGreek