Ιστορίες ζωής

Γυναίκα άφηνε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι για να διασκεδάζει τα βράδια – Pαγίζουν καρδιές τα γράμματα 9χρονης

H 9χρovη έπρεπε να προσέχει στο άδειο σπίτι και τον μόλις 2 ετών αδελφών της, καθώς η μητέρας τα είχε αφήσει μόνα τους.

Ακόμα και ο πιο σκληρός άνθρωπος του κόσμου, θα λύγιζε με τα όσα ακούστηκαν πριν από λίγες μέρες στο δικαστήριο του Λιντς στην εκδίκαση υπόθεσης για παιδική εγκατάλειψη.

Μία μητέρα λοιπόν συνήθιζε να αφήνει τα δύο παιδιά της, μόνα στο σπίτι και να βγαίνει έξω τα βράδια να διασκεδάζει, μόνο που την τελευταία φορά το παράκανε, καθώς άργησε πολύ να επιστρέψει.

Κάτι που οδήγησε το ένα από αυτά, ηλικίας 9 ετών, να βγει στο παράθυρο και να προσπαθήσει να ειδοποιήσει κάποιον να τα βοηθήσει, καθώς ήταν πολύ φοβισμένο. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, τα έβγαλε από εκεί που ήταν κλειδωμένα και συνέλαβε την μητέρα.

Ψάχνοντας μάλιστα το σπίτι, ανακάλυψαν τα σημειώματα που έγραφε στην μητέρα της, που πραγματικά ράγισαν καρδιές κατά την διάρκεια της ανάγνωσής του.

«Όλο το βράδυ κλαίμε για εσένα και ανησυχούμε πραγματικά», έλεγε το ένα χαρτί, ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Μαμά που είσαι; Μου λείπεις. Κλαίω και είμαι φοβισμένη. Ξύπνησέ με όταν γυρίσεις. Σε ευχαριστώ μαμά».

Ο Μπασίρ Αχμέντ μιλώντας εκ μέρους της πολιτείας για την δίωξη που ασκήθηκε, είπε πως η γυναίκα ήταν μία αφοσιωμένη μητέρα, όμως τα… έχασε 18 μήνες πριν όταν και χώρισε με την σχέση που είχε.

Τόνισε πως στις 2 Νοεμβρίου το είπε στα παιδιά οτι θα τα τεστάρει και τα άφησε μόνα τους, χωρίς κανένα μέσο επικοινωνίας μαζί τους, ενώ αποκάλυψε πως σε κάποια φάση η 9χρονη ξέμεινε από χαρτί και αναγκάστηκε να γράφει στην μητέρα της, πάνω στο τραπέζι της κουζίνας με ένα κραγιόν.

Μετά από 2 μέρες και αφού δεν είχε επιστρέψει σπίτι της, η 9χρovη πήρε τον 2 ετών αδελφό της και σκαρφάλωσε σε ένα παράθυρο για να ειδοποιήσει τους γείτονες που με την σειρά τους πήραν τηλέφωνο την αστυνομία.

Η μητέρα συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, σε ένα σπίτι που ήταν 3 μίλια μακριά και είπε πως είχε κανονίσει με babysitter, αλλά δεν είχε μονάδες στο κινητό για να την πάρει.

Η πρόνοια πήρε τα παιδιά, αλλά τα επέστρεψε στις 23 Νοεμβρίου, με την μητέρα να μην βάζει μυαλό, καθώς συνέχισε να αφήνει μόνα τους τα παιδιά. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί φυλάκισης 8 μηνών με 2ετή αναστολή.

[via]

Related posts

Η ηρωίδα μάνα που έκανε επιστήμονα τον γιο της με εγκεφαλική παράλυση

admin

Μαρία Λοΐζου: «Με έλεγαν πiθηκο και με ρωτούσαν γιατί γεννήθηκα έτσι. Ηταν πολύς ο πόνος… Ήμουν 14 χρονών

admin

Mary Ellen Wilson: Το κορίτσι που έγινε σύμβολο κατά της παιδικής κακοποίησης

admin
elGreek