Ιστορίες ζωής

Ακραίο ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση – Την πέταξε κάτω το άλογο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ποια η κατάστασή της

Ένα ακραίο ατύχημα είχε πριν από λίγο καιρό η Αθηνά Ωνάση όταν σε αγώνες με το άλογό της έπεσε και κόντεψε να χτυπήσει πολύ άσχημα. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, που δημοσιεύθηκαν είχαν σοκάρει το κοινό.

Συγκεκριμένα, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, η χρυσή κληρονόμος είχε δώσει το παρών στο ιππικό γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι, όπου και είχε διαγωνιστεί με τα γαλανόλευκα. Η Αθηνά Ωνάση, όμως, στο Saunt Hermes CS15 που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας αν και διεκδικούσε το έπαθλο, τελικά είχε φύγει κουτσαίνοντας από την αρένα.

Ειδικότερα, η χρυσή κληρονόμος είχε πέσει από το άλογό της Contanga και είχε τραυματιστεί στο πόδι, κάτι που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο έπαθλο. Η εγγονή του Αριστοτέλη είχε και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα, όπως το 2007 που είχε σπάσει δυο πλευρά, το 2012, αλλά και το 2014.

Από αυτές τις πτώσεις η Αθηνά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα όπως το 2012, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ούτε σκέφτηκε στιγμή να παραιτηθεί από το αγαπημένο της αγώνισμα.

 

Φωτογραφίες από το ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο

Αθηνά Ωνάση ατύχημα άλογο

Αθηνά Ωνάση  ατύχημα

 

[Via]

Related posts

Γυναίκα 44 ετών θα γίνει μάνα για 22η φορά και περιγράφει πως είναι η ζωή με τόσα παιδιά

admin

Ξεκίνησε το ταξίδι «ελπίδας» για τη μικρή Αναστασία – Το μήνυμα του μπαμπά της

elenh fatsh

Η πανέμορφη 24χρονη Ντανιέλα από την Πάτρα είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα

admin
elGreek