Gossip

«Συγγνώμη, λάθος» από τον Πούμπουρα – Παίρνει πίσω τα λεγόμενα του για τσάμπα εργασία

«Συγγνώμη, λάθος» από τον Πούμπουρα – Παίρνει πίσω τα λεγόμενα του για τσάμπα εργασία

Συγγνώμη για όσα είπε σε προηγούμενο προσωπικό βίντεο με τον τίτλο «ημέρες καριέρας», ζήτησε ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της θέσης που εξέφρασε ότι οι άνεργοι παραμένουν άνεργοι επειδή δεν κάνουν «τα πάντα» για να βρουν δουλειά, τονίζοντας μάλιστα ότι θα έπρεπε να πηγαίνουν και να εργάζονται αφιλοκερδώς για να μεγαλώσουν τον κύκλο τους και να αποκτήσουν εμπειρία.

Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν οδήγησαν στο να ζητήσει συγγνώμη, με μεταμελημένο ύφος

«Φίλοι μου, γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου οπτική για το βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το γιατί της δικής μου προσπάθειας, γιατί κάνω τις ημέρες καριέρας, γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία. Το γιατί μου ξεκινάει από τη δική μου αναζήτηση να βρω εργασία, σε μικρή ηλικία και να διαχειριστώ τα δικά μου εμπόδια… Το γιατί μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, τις δικές μου εμπειρίες και τις δικές μου δυσκολίες και αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο να βρει εργασία, τότε θα είμαι διπλά χαρούμενος. Η πρόθεση μου είναι ανιδιοτελής, τα κίνητρά μου είναι αγνά και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου όπως και όπου μπορώ.

Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που άθελα μου έθιξα. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες που τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε.

Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή. Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένεια μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα. Να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον πιο δυνατό τρόπο. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.

Σάλος από το προηγούμενο βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πούμπουρας, σε προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στους νέους ανέργους, εξέφρασε την άποψη ότι παραμένουν σε αυτή τη θέση επειδή «δεν κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά», αλλά και ότι θα έπρεπε να εργαστούν αφιλοκερδώς σε εταιρείες προκειμένου να δημιουργήσουν επαφές.

«Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν.

Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Απ’ το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία.

Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή προσφορά για εργασία; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;», είχε πει συγκεκριμένα λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στην έκθεση IUF, προκαλώντας σημαντικές αντιδράσεις.

Πηγή : koutipandoras.gr

Related posts

Θύμωσε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον James Καφετζή: «Παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό»

admin

Mίνα Αρναούτη: Zητά αποζημίωση 960.000 ευρώ από την οικογένεια Παντελίδη

admin

Survivor: 3 παίκτες που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του ριάλιτι

admin