Είμαι Γυναίκα Έξυπνα

Δες πως να τον κερδίσεις! 8 σίγουρα βήματα (Οδηγός)

Είστε σίγουροι λοιπόν ότι έχετε διαβάσει σωστά τα σημάδια ότι ενδιαφέρεται;
Γιατί λοιπόν δεν σε ρώτησε;

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες ιδέες για να του
δώσετε ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην το παρακάνετε όμως.

Πώς να του τραβήξετε την προσοχή

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 1

1. Να έχετε εμπιστοσύνη

Αν γνωρίζετε ήδη ότι σας αρέσει αυτός ο τύπος,  απλώς αφήστε τον να σας το ζητήσει! Μην είστε πολύ προσκολλημένες. Αφήστε αυτήν τη γνώση να σας δώσει αυτοπεποίθηση. Αγκαλιάστε την ισχυρή, όμορφη γυναίκα που είστε και δείξτε σε αυτόν τον τύπο γιατί θα ήταν ανόητος να χάσει την ευκαιρία να σας ρωτήσει! Περπατήστε προς το μέρος του και ξεκινήστε μια συνομιλία. Σηκωθείτε με το σώμα σας στην ευθεία, κάντε επαφή με τα μάτια. Εκφράστε τις απόψεις σας. Τα αγόρια αγαπούν τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, από την άλλη πλευρά, δεν είναι και τόσο ελκυστική. Προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 2

2. Να είστε άνετες.

Η εκδήλωση της εξυπνάδας σας, δείχνει επίσης και μια αίσθηση του χιούμορ, δύο πράγματα που πολλοί άντρες αναζητούν σε ένα κορίτσι. Αν σας βρει αστεία, θα χαρεί να σας μιλήσει περισσότερο και θα ανυπομονεί να περάσει χρόνο μαζί σας. Αν λοιπόν μπορείτε να τον κάνετε να γελάσει, είστε σε καλό δρόμο. Να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου και να αυτοσαρκάζεσαι. Αυτό δείχνει ότι είστε άνετοι και ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά. Πηγαίνετε εύκολα στο σαρκασμό και μην κάνετε αστεία εις βάρος άλλων ανθρώπων.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 3

3. Δείξτε του τις δυνατότητες σας.

Δεν έχει νόημα να το αρνηθούμε, η φυσική έλξη είναι ένας τεράστιος παράγοντας σε κάθε πιθανό ρομαντισμό. Έχοντας αυτό κατά νου, φροντίστε να αναδείξετε τις καλύτερες δυνατότητές σας. Μην είσαι πολύ μετριοπαθής. Όλοι έχουν κάτι που τους αρέσει για τον εαυτό τους. Παίξτε το! Υπέροχο χαμόγελο? Δείξτε αυτά τα λευκά μαργαριτάρια! Ελκυστικές καμπύλες; Χρησιμοποιήστε μια ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας. Ομορφα μάτια? Η σωστή σκιά ματιών μπορεί να κάνει το χρώμα να αναδειχθεί! Βρείτε το καλύτερο χαρακτηριστικό σας και δουλέψτε το, κορίτσια. Μην πνίγεστε.
Ένα πρόσωπο γεμάτο μακιγιάζ, άβολα σφιχτά ρούχα ή τακούνια που προκαλούν ίλιγγο μπορεί να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά αν αυτό δεν είναι η φυσιολογική σας εμφάνιση. Παραμείνετε σε αυτό που σας ταιριάζει και σας δίνει αυτοπεποίθηση.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 4

4. Τονώστε τον.

Οι άντρες θέλουν να τους συγχαρείτε όπως και τα κορίτσια. Η κολακευσή τους με ένα γνήσιο κομπλιμέντο θα επιτύχει δύο πράγματα: θα τον κάνει να αναγνωρίσει το ενδιαφέρον σας, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσει ζεστασιά και οικειότητα. Δεν είστε σίγουρες για το τι πρέπει να πείτε;
Πείτε του ότι έχει ένα χαριτωμένο χαμόγελο ή ένα υπέροχο κούρεμα. Εάν παίζει ένα όργανο, να τον συγχαρείτε για τις μουσικές του ικανότητες. Αν είναι σε αθλητική ομάδα, πείτε του ότι παρακολουθήσατε ένα παιχνίδι και εντυπωσιαστήκατε από το πόσο καλά έπαιξε.
Κρατήστε το κομπλιμέντο απλό και ειλικρινές και θα το εκτιμήσει πραγματικά.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 5

5. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα αποθαρρύνει έναν άντρα είναι ο φόβος ότι οι δυο σας δεν θα έχετε τίποτα κοινό για να μιλήσετε. Δείξτε του ότι αυτό δεν ισχύει.
Ρωτήστε τον για τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του, την οικογένειά του, τα σχέδιά του για το μέλλον – οτιδήποτε που θα μπορούσατε να συνδεθείτε. Μη εκδηλώσετε ψεύτικο ενδιαφέρον για κάτι μόνο για να τον ευχαριστήσετε.

Προσποιώντας ότι είστε π.χ. ένας εξαιρετικός μπασίστας ή ότι αγαπάτε τις ταινίες τρόμου  μπορεί να αποβεί μοιραίο αν σας προσκαλέσει να μπείτε στη μπάντα του ή να τον συνοδεύσετε στην τελευταία ταινία Saw. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τίποτα για την ιστιοπλοΐα ή είστε φοβερός παίκτης μίνι γκολφ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε ενδιαφέρον και να τον ενημερώσετε ότι είστε πρόθυμοι να μάθετε. Μπορεί ακόμη και να του δώσετε μια ιδέα για το πρώτο σας ραντεβού!

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 6

6.  Ακούστε τον.

Σε όλους μας αρέσει ένας καλός ακροατής, συμπεριλαμβανομένου του άντρα μας. Δείξτε του ότι σας ενδιαφέρει αυτό που έχει να πει. Θα κολακεύεται από την προσοχή σας και θα τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα. Αφήστε τον να μιλήσει, μην τον διακόψετε ή να μιλήσει πάρα πολύ και να θέσει πολλές ερωτήσεις.  Πολλά κορίτσια κάνουν το λάθος να πουν στα αγόρια που τους αρέσουν για κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια της ζωής τους. Αποφύγετε να το κάνετε αυτό με κάθε κόστος, είτε θα τον κατακλύσετε ή θα τον τρομάξετε. Διατηρήστε έναν αέρα μυστηρίου και ακούστε περισσότερα από ό, τι μιλάτε. Μείνετε αφοσιωμένοι στη συνομιλία, ακόμα κι αν κάνει κατάχρηση του μεγαλύτερου μέρους της συνομιλίας σας. Κάντε στοχαστικές και διεγερτικές ερωτήσεις. Διατηρήστε την επαφή με τα μάτια, χαμογελάστε, κουνήστε το κεφάλι σας θελτικά και χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες χειρονομίες για να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 7

7. Να είστε ριψοκίνδυνες.

Αν θέλετε να παίξετε λίγο άτακτα μπορείτε να παραστήσετε για λίγο το «κορίτσι σε άγνοια».
Οι άντρε δεν μπορούν να αντισταθούν να βοηθήσουν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη. Μπορείτε για παράδειγμα να του ζητήσετε βοήθεια για να φτάσετε κάτι σε ένα ψηλό ράφι, ή να ζητήσετε συμβουλές για το που μπορείτε να φτιάξετε το αυτοκίνητο σας. Μετά ευχαριστήστε τον με ένα πλατύ χαμόγελο. Θα πετύχετε σίγουρα τον στόχο σας.

Προσοχή: Μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να εξαντλήσετε την υπομονή του αλλά και το ενδιαφέρον του.

Μην το παίζετε χαζές. Είναι οκ να ζητήσετε βοήθεια για κάτι που χρειάζεστε αλλά μην το κάνετε από πρόθεση μόνο και μόνο για να ζητάτε χάρες. Να θυμάστε: οι άντρες γοητεύονται από τις έξυπνες γυναίκες, ή από εκείνες που αξίζει να βγουν ραντεβού μαζί τους.

Image titled Get a Guy That Likes You to Ask You Out Step 8

8. Να είστε ο εαυτός σας.

Έχετε ακούσει αυτή τη συβμουλή πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο αληθινή. Αν θέλετε να έχετε μια ελπίδα για ένα κοινό μέλλον μαζί, τότε αυτός ο τύπος θα πρέπει στ’αλήθεια να σας θέλει. Σωστά; Γι’αυτό μην υποκρίνεστε ότι είστε κάποια άλλη. Βγείτε με τους φίλους που βγαίνετε πάντα και πάρτε τον μαζί σας, ντυθείτε όπως ντύνεστε πάντα, μείνετε πιστές στις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Αφήστε την απαστράπτουσα προσωπικότητα σας να μιλήσει για εσάς. Αν υποκρίνεστε όταν είστε μαζί του, τότε ολόκληρη η σχέση σας θα είναι ψεύτικη και στο τέλος θα βαρεθείτε να παίζετε θέατρο. Να είστε ο εαυτό σας. Οι το πιο πιθανό είναι να αγαπήσει την προσωπικότητα σας.

Related posts

5 έξυπνα κόλπα για να δείτε αν το νερό της βρύσης είναι καλής ποιότητας

elenh fatsh

Πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία της γυναίκας τα ινομυώματα; Πότε και πώς αφαιρούνται; Γνωρίστε τι συμβουλεύουν οι ειδικοί σήμερα.

elenh fatsh

Ο «δάσκαλος της χρονιάς»: Τα σχόλια στην ορθογραφία των μαθητών του που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε τάξη

admin
elGreek