Επικαιρότητα

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Τσουνάμι αποκαλύψεων! Ανοίγουν και άλλα στόματα (Video)

Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας – Αύριο ανοίγει επίσημα η έρευνα για όλες τις καταγγελίες Bιασμού και σ@ξουαλικής βίας

Η υπόθεση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις, που θα πάρουν και αυτές με τη σειρά τους τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι ασκοί του Αιόλου αναμένεται να ανοίξουν με νέες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου.

Η έρευνα για όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου ουσιαστικά ξεκινά αύριο, Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, με μία σημαντική κατάθεση στους Εισαγγελείς που ερευνούν τις καταγγελίες ηθοποιών και μη, για πράξεις εξουσιαστικής σ@ξουαλικής βίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας αναμένεται να καταθέσει στον Εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο. Ο κ. Μπιμπίλας έχει κληθεί να παραδώσει στον εισαγγελικό λειτουργό όσες καταγγελίες για σοβαρές πράξεις σ@ξουαλικής βίας έχει συλλέξει στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται εντός του ΣΕΗ.

Μάλιστα ο εισαγγελικός λειτουργός φαίνεται να έχει ζητήσει από τον μάρτυρα και καταγγελίες που αφορούν τον ήδη κατηγορούμενο κορυφαίο του θεάτρου αλλά και όσες άλλες διαθέτει σε βάρος άλλων ηθοποιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Related posts

Ξέσπασμα Καρανίκα: «Απαγορεύεται η συνάθροιση 4 ατόμων. Στη χούντα επιτρέπονταν μέχρι 5»

elenh fatsh

Γκέτες λαιμού: Το Αξεσουάρ που Κάνει Θραύση λόγω της Πανδημίας

admin

Ειδικός στον κορωνοϊο προειδοποιεί: Τα εμβολιασμένα άτομα είναι πολύ πιθανό να μολύνουν άλλους

admin