Επικαιρότητα

Τροχαίο στη Βουλή: «Μίλησαν» οι κάμερες -Το όχημα ασφαλείας Μπακογιάννη πέρασε φανάρι με κόκκινο

Τροχαίο στη Βουλή: «Μίλησαν» οι κάμερες -Το όχημα ασφαλείας Μπακογιάννη πέρας φανάρι με κόκκινο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες κυκλοφορίας επιβεβαιώνουν πως το φανάρι ήταν πράσινο στην Βασιλίσσης Σοφίας και, άρα, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παράνομα αριστερά για να μπει στη Βουλή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονους μοτοσικλετιστή, ο οποίο είναι κλινικά νεκρός.

Παράλληλα κατέθεσε χθες βράδυ ο υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών για το τροχαίο μπροστά στη Βουλή. Πρόκειται για τον αυτόπτη μάρτυρας από τον οποίο ο τροχονόμος – αρχιφύλακας της Βουλής ζητούσε με απειλητικό τρόπο να εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος, ενώ του έκοψε και κλήση γιατί δεν φορούσε κράνος.

Πρόκειται για τον μοτοσικλετιστής ο οποίος φαίνεται (σε βίντεο) να λέει: «Έλα, γράψε με, με τόση αστυνομία εδώ πέρα, πέρασε με πράσινο το παιδί και το τσακίσατε». Ο αστυνομικός του κάνει λεκτική επίθεση: «Τι “το παιδί, το παιδί”»; Εσύ γιατί φοράς το κράνος σου; …Άντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ. Εξαφανίσου»!».

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο σημείο του Τροχαίο και αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί μια ακόμη κατάθεση μάρτυρα, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και άλλα άτομα.

Τέλος, στο πλαίσιο της προανάκρισης, πραγματοποιήθηκαν αιματολογικές εξετάσεις στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος, καθώς και στον 23χρονο μοτοσικλετιστή.

[via]

Related posts

Xαμόγελο του Παιδιού: Αναζητείται 5χροvος που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βάρης

admin

Το αιχμηρό μήνυμα του Τάσου Νούσια: «O Bιασμός και η παiδεραστία εκτελούνται, βρωμιάρηδες»

admin

Βασίλης Παλαιολόγος: O ηθοποιός που είναι πλέον νοσηλευτής, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

admin
elGreek