Επικαιρότητα Κοινωνικά

Σοφία Βόσσου: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά την περιπέτεια υγείας της.

Εμφανώς ταλαιπωρημένη αλλά πάντα κεφάτη.

Μία επιπλοκή που παρουσίασε μετά το χειρουργείο που έκανε για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο στομάχι της, οδήγησε σε ένα δεύτερο και όλα πήγαν κατ ευχήν για την Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε σπίτι της και αναρρώνει ενώ ανέβασε και βίντεο στα social media προκειμένου να ευχαριστήσει δημόσια όσους της στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Μια όμορφη καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη με συγκινήσατε όλοι. Σας αγαπάω και ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων η εμφανώς ταλαιπωρημένη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, για την περιπέτεια υγείας της Σοφίας Βόσου είχε μιλήσει στο «HappyDay» η κόρη της Ερασμία όπoυ είχε αναφέρει τα εξής: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί. Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Related posts

Πέτσας: «Χριστούγεννα χωρίς παιδικά κάλαντα στους δρόμους»

admin

Δικαστής επιβάλει «δημιουργικές» ποινές σε κακοποιητές ζώων «Θέλω να βιώσεις αυτό που έκανες»

admin

Πάσχα: Φρένο» από Χαράλαμπο Γώγο σε μετακινήσεις εκτός Νομού – Προέχει το καλοκαίρι και ο Τουρισμός

admin
elGreek