Απόψεις Επικαιρότητα

Παύλος Χαϊκάλης: “Οι 4.000 θάνατοι δεν μου λένε κάτι, είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού”

Ξεκάθαρος στην άποψή του ο ηθοποιός!

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε συνέντευξη στη Κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» και μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊου.

Ειδικότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι από αυτούς που δεν θα χαρακτηρίσω το εμβόλιο του κορωνοιου ελπιδοφόρο, ούτε όμως και από αυτούς που το απορρίπτουν. Ήμουν πάντοτε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Από το στιγμή που δεν είναι κάτι υποχρεωτικό τίθενται κάποια ζητήματα. Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να συνεχίσει να φοράει μάσκα; Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να φοβάται κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί;».

«Γιατί ένα εμβόλιο γίνεται τόση προπαγάνδα για να με πείσουν ότι είναι καλό και από την άλλη γίνεται μια διαδικασία για μια αρρώστια που, αν δεν ήξερα ότι υπάρχει η τηλεόραση, δεν θα ήξερα ότι είναι τόσο πολύ θανατηφόρα. Γιατί το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, 4000 θανάτους είχαμε και το 2015» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να σκέφτομαι. Μπορεί να είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Δεν πιστεύω ότι η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από συνωμολογίες. Η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κυπριακή τηλεόραση που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε γιατί ζήτησε συγγνώμη από το γιό του.

[via]

Related posts

«Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα»- Δικογραφία για 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

admin

Κορωνοϊός – Πρόβλεψη σοκ: Ορατή η αύξηση των κρουσμάτων ενόψει Χριστουγέννων

admin

Κορωνοϊός: Ενας στους πέντε που νόσησε θα εμφανίσει κάποια ψυχική διαταραχή μέσα στο επόμενο τρίμηνο

elenh fatsh
elGreek