Βίντεο Επικαιρότητα

Λαζάρου για “covid free” εστίαση: “Δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω τους πελάτες”

Λαζάρου για “covid free” εστίαση: “Δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω τους πελάτες”

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τα μέτρα που αναμένονται για το χώρο της εστίασης, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να ζητούν οι ιδιοκτήτες πιστοποιητικά εμβολιασμού από τους πελάτες.

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε στην “Covid free” εστίαση που αναμένεται να δημιουργηθεί στη χώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ζητούν οι ιδιοκτήτες των καφέ και των εστιατορίων πιστοποιητικά εμβολιασμού από τους πελάτες, ώστε να μπορούν να μπουν στο μαγαζί.

“Αντί να δημιουργήσουμε καθαρά μαγαζιά, πάμε να τα κάνουμε ανάποδα. Δε γίνεται να ζητάμε κοινωνικά φρονήματα και ταυτότητα, για να μπει ο κόσμος να φάει. Δεν έχω το χρόνο να το κάνω και δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί. Το μαγαζί μου είναι καθαρό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Πρέπει να πείσουμε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί. Κινδυνεύουν πάρα πολλοί. Οι φίλοι τους, οι συνεργάτες τους. Προσπαθώ να πείσω όλους τους εργαζομένους στο μαγαζί μου, με κάθε τρόπο, να εμβολιαστούν”, συμπλήρωσε ο σεφ.

Πηγή : news247.gr

Related posts

Κορονοϊός: «Πειραματικό» κοκτέιλ βελτιώνει τα συμπτώματα του ιού

admin

Τα 10 παράξενα πράγματα που μας συμβαίνουν καθώς κοιμόμαστε!

admin

Κλείνει όλη η Βόρεια Ελλάδα: Προς lockdown και η Θεσσαλονίκη!

admin
elGreek