Επικαιρότητα

Λαγός: «Είμαι σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ Αλλάχ Ακμπάρ»

Λαγός: «Είμαι σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ Αλλάχ Ακμπάρ»

Κρατούμενος στις φυλακές St. Gilles των Βρυξελλών είναι από την περασμένη Πέμπτη ο χρυσαυγίτης  Γιάννης Λαγός και σε ηχητικό που δημοσιεύεται στο YouTube κάνει παράπονα για τις συνθήκες κράτησης του.

Απ’ ότι φαίνεται η ζωή όχι μόνο κάνει κύκλους, αλλά φροντίζει να τον φέρει κοντά με ανθρώπους, που μέχρι πρότινος είχε θέσει στο στόχαστρο, τόσο ο ίδιος, όσο και  η οργάνωση που υπηρετούσε.

«Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι, δεν έχουμε ποτήρι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω μαξιλάρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου έχουν επιτρέψει να παραγγείλω ούτε ένα αντικείμενο από την καντίνα προκειμένου να έχω κάτι να φάω ή να πιω.

Δεν μου είχαν επιτρέψει πάνω από 6 μέρες τώρα να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο για να έχω μια επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους», αναφέρει και τονίζει ότι «δεν τα λέω για να με λυπηθεί κανείς, τα λέω για να γίνουν γνωστά». «Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι Αλλάχ Ακμπάρ και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία».

Πηγή: www.rosa.gr

Related posts

Βασιλακόπουλος: «Να φοράμε μάσκα και μέσα στο σπίτι μας»

admin

«Βόμβα» Μητσοτάκη! Μόνο εμβολιασμένοι σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες από Σεπτέμβρη;

admin

Γραβάνης: Να επανέλθει η υποχρεωτική χρήση μάσκας – Πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά

admin
elGreek