Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Σε “μαύρα” νερά το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech

Σκούρα τα πράγματα για τις δόσεις

Κορωνοϊός: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στον κόσμο βρίσκεται στο “κόκκινο” με τις χώρες να έχουν ξεκινήσει ήδη τους εμβολιασμούς στους πολίτες. Επίσης η AstraZeneca φαίνεται πως περιμένει την μεγάλη έγκριση για το εμβόλιο της τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech διότι λιγοστεύουν οι παραδόσεις των εμβολίων στις χώρες.

Δύσκολα τα πράγματα για το εμβόλιο.

Κορωνοϊός: Μειωμένες δόσεις των εμβολίων

Ειδικότερα η φαρμακευτική εταιρία Pfizer αποφάσισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μειώσει κατά 29%, τις δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού που θα παραδώσει στην Ιταλία.

Το ανακοίνωσε ο Ντομένικο Αρκούρι, ειδικός επίτροπος που έχει ορίσει η ιταλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για μονομερή απόφαση». Αντί για τις προγραμματισμένες 562.770 δόσεις, δηλαδή, από την εταιρία θα παραδοθούν στην Ιταλία 397.800 εμβόλια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης Κόντε και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μείωση αυτή θα επιβραδύνει τους ρυθμούς της διαδικασίας εμβολιασμού, σε δεκατέσσερις περιφέρειες της χώρας, επί συνόλου είκοσι.
[via]

Related posts

Εξερράγη η Αίτνα: Απίστευτες εικόνες από σιντριβάνια λάβας ύψους 100 μέτρων

admin

Ασύλληπτη Τραγωδία: Νεκρός ο Γιαννάκης που τραυματίστηκε σε τροχαίο με το ποδήλατό του

admin

Jumbo: Έκτακτη ανακοίνωση από τον Βακάκη! (Μόλις Έσκασε)

admin
elGreek