Επικαιρότητα Τραγικά

Κορονοϊός – Εικόνες τρόμου: Βάζουν νεκρούς σε σακούλες εκτός ψυκτικών θαλάμων

Εικόνες που σοκάρουν στον Βόλο, καθώς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από σορούς νεκρών λόγω Covid-19 να είναι σε σακούλες εκτός των ψυκτικών θαλάμων του νοσοκομείου.

Φωτογραφία που προκαλεί τρόμο από το νοσοκομείο του Βόλου. Μετά τη διάνοιξη τάφων στις Σέρρες που προκάλεσε ανατριχίλα σε όλους, έρχεται μια ακόμα δυνατή εικόνα αυτή τη φορά από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας να μεγαλώσει την ανησυχία και τον φόβο των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού.

Η εικόνα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα magnesianews.gr, και δείχνει σορούς νεκρών από κορονοϊό μέσα σε σακούλες, εκτός των ψυκτικών θαλάμων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Είναι μια εικόνα που τον περασμένο Μάρτιο, στη διάρκεια του πρώτου lockdown, βλέπαμε από τηλεοράσεως ή στο διαδίκτυο να έρχεται από το Μπέργκαμο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που χτυπήθηκαν ανελέητα από την πανδημία, την οποία δυστυχώς τώρα βλέπουμε και στην Ελλάδα. Σχετικό βίντεο, προβλήθηκε και από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως τόνισε στο magnesianews.gr ο κ. Νίκος Αγγελέτος , πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος «Υπάρχει πρόβλημα. Το Νοσοκομείο Βόλου έχει οκτώ ψυκτικούς θαλάμους, όταν αυτοί είναι γεμάτοι, οι σοροί μένουν εκτός ψυκτικών θαλάμων».
[via]

Related posts

34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο»

admin

Χάκερς – «Ρομπέν των Δασών»: Κλέβουν κολοσσούς και δίνουν τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

admin

Donald και Melania Trump: Θετικοί στον κορονοϊό ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

admin