Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Αλόννησος: Απίστευτο αυτό που έδειξαν τα rapid test

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό συνεχίζεται να είναι δύσκολη στην Ελλάδα με αποτέλεσμα καθημερινώς να ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα ενώ παράλληλα ο κόσμος προσπαθεί να προστατευθεί ακολουθώντας τα μέτρα αλλά και να εξετάζεται συχνά. Επίσης στη Σκόπελο ο κόσμος που έκανε τα rapid test ήταν αρνητικός με αποτέλεσμα να είναι “καθαρό” το νησί.

Συγκεκριμένα η Αλόννησος φαίνεται να είναι “καθαρή” από τον ιό αφότου έγινε μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνουrapid tests, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το πρωί στους κατοίκους του νησιού.

Τι έδειξαν τα rapid test στην Αλόννησο

Ειδικότερα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγιναν από συνεργείο του ΕΟΔΥ με drive through test στο Πατητήρι και συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 70 rapid tests. Τις προηγούμενες δύο ημέρες συνεργείο του ΕΟΔΥ βρισκόταν και στη Σκόπελο όπου έγιναν δεκάδες rapid tests στους κατοίκους του νησιού και τα αποτελέσματα, επίσης, ήταν όλα αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι στη Σκιάθο και στο Κέντρο Υγείας του νησιού λειτουργεί μοριακός αναλυτής για τα tests ανίχνευσης covid-19

 

Related posts

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Θέλω να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή»

admin

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ανυπομονώ να βγει το εμβόλιο του κορονοϊού, θα το κάνω»

elenh fatsh

Κορονοϊός: Η φωτογραφία μίας εντατικολόγου λίγο πριν μπει στο «πεδίο της μάχης» (pic)

admin
elGreek