Επικαιρότητα

Επίσημο: Τότε τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα τα sms στο 13033

Βαδίζουμε αισίως στον 6ο μήνα του lockdown, με την πανδημία να συνεχίζει την «επίθεσή» της στη χώρα μας, μιας και ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων αλλά και των θανάτων και των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παραμένει υψηλός.

Τα (πολύ) θετικά νέα, ωστόσο, είναι πως οι εμβολιασμοί προχωρούν με ικανοποιητικούς πια ρυθμούς και η μία ηλικιακή ομάδα μετά την άλλη κάνει την πρώτη δόση, πριν έρθει, λίγο καιρό μετά, και η δεύτερη που προσφέρει ανοσία στον κορωνοϊό.

Τότε τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα τα sms στο 13033

 

Ένα από τα ζητήματα, φυσικά, που έχουν ανακύψει εν μέσω πανδημίας είναι το γεγονός πως προκειμένου να βγούμε έξω απαιτείται να στείλουμε ένα sms από το 1 έως το 6 (ανάλογα, φυσικά, με την περίσταση για την οποία θέλουμε να βγούμε έξω) στο 13033, προκειμένου να μας δοθεί η… άδεια.

Το μήνυμα αποτελεί «αγκάθι» για πολλούς καθώς θεωρούν πως έτσι καταπατάται η ελευθερία τους. Λογικό είναι, επομένως, ν’ αναρωτιούνται όλοι για το πότε θ’ απαλλαγούμε οριστικά και αμετάκλητα από τον… βραχνά.

Η απάντηση δόθηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (27/4): πολύ σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε πως για να μπορέσει ν’ αρθεί το μέτρο των sms πρέπει στη χώρα μας να έχουμε φτάσει τους 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς (έστω με την 1η δόση).

Πότε θα γίνει αυτό; Σε 3 εβδομάδες σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπομονή 20 περίπου ημέρες ακόμα, λοιπόν, και από τις 20 Μαΐου περίπου, sms τέλος…

Related posts

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μυστήριο με το SMS που ζητά λύτρα από τον αδελφό της

admin

Βόλος: «Το να σκοτώσεις τον Bιαστή της κόρης σου είναι έγκλημα τιμής» – Νέες αντιδράσεις για τη δολοφονία

admin

Μελίνα Παρασκάκη: Αθώα η αναισθησιολόγος ‑ Ξεσπά ο πατέρας: Ντροπή σας!

admin
elGreek