Επικαιρότητα

Donald και Melania Trump: Θετικοί στον κορονοϊό ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Donald και Melania Trump: Θετικοί στον κορονοϊό ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο στο Twitter.

Αναταραχή στις ΗΠΑ καθώς έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές, δηλαδή εν μέσω προεκλογικής εκσταατείας, ο Donald Trump προσβλήθηκε από κορονοϊό. Το  ίδιο και η σύζυγός του, Melania.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος μέσω Twitter, ενημερώνοντας ότι τόσο εκείνος όσο και η Πρώτη Κυρία βγήκαν θετικοί στο τεστ COVID19 που έκαναν και μπαίνουν άμεσα σε καραντίνα.

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Hope Hicks, στενή συνεργάτιδα του Trump, η οποία, μάλιστα είχε ταξιδέψει με το προεδρικό αεροσκάφος την Τρίτη για να παραβρεθεί με όλη την ομάδα του προέδρου στο Κλίβελαντ όπου διεξήχθη το πρώτο debete με τον  υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Jo Biden, αλλά και την Τετάρτη στη Μινεσότα για άλλη προεκλογική εκδήλωση του Trump, είχε βγει θετική επίσης.

Ο γιατρός του Προέδρου διαβεβαίωσε ότι ο Trump είναι καλά, συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, όμως θα παραμείνει σε καραντίνα στον Λευκό Οίκο, γεγονός που τινάζει στον αέρα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστατείας.

Σε αναμονή εξελίξεων, ευχόμαστε περαστικά, σημειώνοντας πως ο Donald Trump είναι ο τρίτος ηγέτης χώρας που καταγράφεται ως επίσημο κρούσμα του κορονοϊού, μετά τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Boris Johnson, ο οποίος νόσησε τον Απρίλιο και τον πρόεδρο της Βραζολίας, Jair Bolsonaro, ο οποίος νόσησε τον Ιούλιο.

[via]

Related posts

Αρκάς : Νέο σκίτσο για τους αρνητές της μάσκας

admin

Λινού: Μάσκα και στην παραλία – «Να διαλέγουμε παραλίες που είναι πιο ερημικές»

admin

Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος: Τα μέτρα για το lockdown θα διαρκέσουν μέχρι το Πάσχα

admin
elGreek