Επικαιρότητα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα»

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς, κατά όσων δεν συμμετέχουν στην τήρηση των μέτρων χρησιμοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτηρίζοντας ως εθνική προσπάθεια την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως “προδότες” όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Με αφορμή χθεσινά επεισόδια με πρωταγωνιστές πολίτες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις και εκδηλώσεις τιμής για το έπος του ’40 ο κ. Γεωργιάδης είπε: “Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα γιατί από την τήρηση αυτών των μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια. Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες”.

Λίγη ώρα νωρίτερα η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο καθώς η αντιπολίτευση είχε επιτεθεί με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι τα μέτρα που λαμβάνει είναι ανεπαρκή και λαμβάνονται με καθυστέρηση.

“Γίνεται χαμός σήμερα με δωρεάν τεστ. Γιατί δεν τα κάνατε τόσο καιρό” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε τη συνταγογράφηση των τεστ.

“Αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη. Είναι η ώρα της εθνικής προσπάθειας” απάντησε ο κ. Γεωργιάδης επικαλούμενος τα συγχαρητήρια που δέχεται η χώρα και ο Πρωθυπουργός για τις επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: real.gr

 

Related posts

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου», είπε στην μητέρα των δύο θυμάτων

admin

Καθαρά Δευτέρα: Ανατροπή με το πέταγμα του χαρταετού!

admin

Μπάμπης & Καρολάιν: Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της

admin
elGreek