Είμαι μαμά Κοινωνικά

«Οι μανάδες που κάθονται σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά είναι τεμπέλες και ψάχνουν χορηγό»

«Οι μανάδες που κάθονται σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά είναι τεμπέλες και ψάχνουν χορηγό»

Το μαγείρεμα, το καθάρισμα, το πέρα-δώθε στο σχολείο και οι τόσες πολλές υποχρεώσεις είναι μερικές μόνο από τις υποχρεώσεις των μαμάδων σε καθημερινή βάση μόνο που ένας άντρας γνωστός ως  Jonathan πιστεύει ότι οι μαμάδες που κάθονται σπίτι και δεν εργάζονται είναι τεμπέλες και άχρηστες.

Συγκεκριμένα έγραψε στη σελίδα «Stay At-Home Mum» στο Facebook: «Κάθε άλλο παρά φεμινιστής δεν είμαι βλέποντας τις γυναίκες να μην πηγαίνουν να δουλέψουν και να εξαρτώνται από τους άντρες τους. Γνώμη μου αλλά οι γυναίκες δεν πρέπει να τεμπελιάζουν. Οι άντρες φροντίζουν τα παιδιά τους και εργάζονται. Γιατί να μην το κάνουν και οι γυναίκες για να τους ξεκουράσουν; Το να είσαι με έναν άντρα μόνο και μόνο για να δουλεύει σκληρά και να σου δίνει ό, τι βγάζει ενώ εσύ μένεις με τα παιδιά στο σπίτι είναι μέγα λάθος. Το να τον εκμεταλλεύεσαι και να τον αντιμετωπίζεις σαν ATM  δεν είναι σωστό».

Ο διαχειριστής μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα της συνομιλίας με μέλη της ομάδας, τα οποία ήταν χείμαρρος.

Ένας από τους χρήστες έγραψε: «Έχω 7 παιδιά. Αν δεν έμενα σπίτι να τα φροντίζω όσο εργαζόταν ο σύζυγός μου μπορείς να φανταστείς πόσα λεφτά θα δίναμε σε νταντάδες; Εξοικονομώ πολλά λεφτά το μήνα στο σύζυγό μου μένοντας σπίτι οπότε τι έρχεσαι τώρα και μας λες;».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Αυτές που εκμεταλλεύονται τους άντρες τους είναι συνήθως εκείνες που δεν έχουν παιδιά. Όσες έχουν παιδιά σκέφτονται διαφορετικά απ’ ότι νομίζεις. Παλεύουν για το καλό του οικογενειακού προϋπολογισμού και κατόπιν ωρίμου συζητήσεως με τους άντρες τους βρίσκουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τώρα τι μας λες εσύ… είναι ψιλά γράμματα».

«Θα προτιμούσα να δουλεύω παρά να είμαι σπίτι», έγραψε μία τρίτη μαμά. «Ακόμα και αν χρειαζόταν να κάνω τα πάντα μόνη μου».

Πηγή : singleparent.gr

Related posts

Ένας μικρός ήρωας: Πεντάχρονος έβγαλε την αδελφή του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο

admin

Έχω ένα αγοράκι 10 μηνών και θέλω να το δώσω για υιοθεσία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

admin

Εσύ, ποια μάσκα θα επιλέξεις;

admin
elGreek