Αξίζει να Διαβάσεις Βίντεο Κοινωνικά

Στράτος Τζώρτζογλου: «Eστειλα το παιδί μου στo εξωτερικό για να γλιτώσει από το bullying στη χώρα μας»

 

Στράτος Τζώρτζογλου: «Eστειλα το παιδί μου στo εξωτερικό για να γλιτώσει από το bullying στη χώρα μας»

Λάβρος ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη και με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη.

«Ξανασταυρώνεται ο Χριστός» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τους ηθοποιούς αλλά όλη την κοινωνία.

Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε γιατί έστειλε τον γιο του, τον Αλκιβιάδη στην Αμερική.

«Έφυγα και πήγα στην Αμερική με τον γιο μου διότι δεν ήθελα ο Αλκιβιάδης να περάσει όσα πέρασα εγώ παρόλο που στην αρχή της καριέρας μου ήμουν τυχερός. Μετά το 1995 άρχισα να κάνω δικές μου δουλειές επειδή δεν μπορούσα να εισχωρήσω στο κύκλωμα. Με πολεμούσαν άνθρωποι που με φθονούσαν για την εκπληκτική ευλογία που είχα για δέκα χρόνια σερί χωρίς να γνωρίζω κανέναν και χωρίς να ανήκω σε κάποια κλίκα. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να μπω σε σήριαλ μεγάλου καναλιού επειδή ήμουν στη blacklist, όχι επειδή είχα κάνει κάτι. Άλλαξε η ρότα των πραγμάτων. Δέχτηκα όχι μόνο σeξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά είχα  τη δύναμη, την ευλογία να είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Γεωργιάδου και ήμουν μέσα σε ένα οικογενειακό κουκούλι.

Πήγα μαζί του για να βιώσω τον πόνο του, τις αγωνίες του γιατί είχε δεχθεί bullying σε καλό σχολείο που πήγαινε. Αναγκάστηκα να μιλήσω στους βασανιστές του στην αποφοίτηση. Όταν πήγαμε στην Αμερική μου εξομολογήθηκε ότι “ήταν η μόνη μου παρέα, έτρωγα ξύλο για να ασχολείται κάποιος μαζί μου”. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου είχε μιλήσει μου απάντησε “τα παιδιά ήταν πάρα πολύ πλούσια, είχαν κάνει κλίκα”. Απαξιούσαν τον γιο του ηθοποιού. Ο Αλκιβιάδης είχε την ατυχία να έχει μπαμπά διάσημο. Τότε είπα πρέπει να σωθεί ο γιος μου».

Ο  ηθοποιός ξέσπασε μιλώντας για το ότι ακούγονται φωνές περί θεωριών συνωμοσίας πίσω από της υποθέσεις παρενοχλήσεων.  «Και ξαφνικά βλέπει μια ολόκληρη κοινωνία να κάνει λόγο για νόμους που έχουν παραγραφεί, να λένε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βγουν αθώοι για καταγγελίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια από διαφορετικές μεριές και να μιλάνε για θεωρίες συνομωσίας και κομματικής διαπλοκής. Πρέπει να βγει ο πρωθυπουργός και να αναλάβει την ευθύνη. Στο τέλος θα βγει η αλήθεια».

[via]

Related posts

Οι πιο τοξικοί για μας είναι αυτοί που τάχα μας αγαπάνε

admin

Ο άντρας της, τη χτύπησε βάναυσα και η ίδια στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

admin

Σοκαριστική εικόνα: Τα χέρια νοσηλευτή μετά από 8 συνεχόμενες ώρες διενέργειας τεστ

admin
elGreek