Αξίζει να Διαβάσεις

Ρετρό – Η «Σπάνια» Φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον γιο τους, 36 χρόνια πριν

«100% Σ’αγαπώ»: Η φράση στο T-Shirt που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό που φέρει το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, ανέσυρε από το συρτάρι των αναμνήσεών του μια συλλεκτική και σπάνια φωτογραφία από την ζωή με τους γονείς του.

Ο έφηβος Γιάννης με το μαύρο Τ-Shirt του και με την αθωότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, φωτογραφίζεται πλάι στην μητέρα του Αλίκη και τον πατέρα του, Δημήτρη -το χέρι του οποίου ακουμπά στοργικά τον ώμο τους.

Πάμε πίσω στο 1984: Aλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ετοιμάζονται να μοιραστούν ξανά την ίδια σκηνή μετά από 10 χρόνια υποδυόμενοι τους ήρωες του έργου «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» που θα σημειώσει λίγο μετά μεγάλη επιτυχία.

H Aλίκη, με ένα πλατύ χαμόγελο, ακτινοβολεί μπροστά στον φακό. Η εμφάνισή της δείχνει για ακόμα μια φορά ότι ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα” και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές» γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο “Εκπαιδεύοντας την Ρίτα” και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Δείτε απόσπασμα από την παράσταση ( από το αρχείο της Λουκίας Μάντζου):

[via]

Related posts

Νεκρή 12χροvη Που Ήταν Γεμάτη Ψείρες – Συνελήφθησαν Οι Γονείς

admin

Επικίνδυνες ασθένειες που έχουμε σήμερα ξεχάσει χάρη στα εμβόλια

admin

«Eίδα τα παιδιά μoυ να χάνoνται – To αυτoκίνητo χτύπησε το καρότσι και εκτoξεύτηκαν 5 μέτρα μακριά»

admin
elGreek