Αξίζει να Διαβάσεις Διατροφή παιδιού Είμαι μαμά Ιστορίες ζωής Μητρότητα Παιδιά

Μητέρα Δεν Αφήνει Την Κόρη Της Να Φάει Ζάχαρη. Δείτε Πώς Είναι Το Κοριτσάκι Σήμερα…

Η προπονήτρια υγείας και ευεξίας, Shannon Cooper, αποφάσισε να μεγαλώσει το νεογέννητο μωρό της κατά τρόπο που σε άλλους γονείς θα φαινόταν πολύ περίεργος.

Φυσικά, δεν υπάρχει εγχειρίδιο για την ανατροφή ενός παιδιού, οπότε η Shannon το έκανε με τον δικό της τρόπο. Το σύστημα που ακολούθησε ήταν να μη δίνει στην κόρη της να φάει τίποτα που να περιέχει σάκχαρα ή υδατάνδρακες…

Τι επίδραση είχε όμως αυτό στο μωρό της;

Όπως λέει και το παλιό ρητό, “είσαι ό,τι τρως” και αυτό ακριβώς υποστηρίζει η Shannon Cooper από το Μπρισμπέϊν της Αυστραλίας.

Η νεαρή γυναίκα έχει περάσει μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής της μελετώντας την επίδραση που έχουν οι διάφορες τροφές στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σύμφωνα με τη Shannon, μια τροφή μπορεί είτε να αποτελεί “καύσιμο” για το σώμα μας, είτε σκέτο δηλητήριο.

Εξαιτίας αυτού, πήρε την απόφαση που σε κάποιους ανθρώπους θα φαινόταν εντελώς αμφιλεγόμενη.

1599572387_0824574bc239ab7fa08985912d1eec0fa17331fb.jpg
Πηγή: Trendcatchers

Η Grace Cooper μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο κοριτσάκι της ηλικίας της, αλλά υπάρχει μια “ειδοποιός” διαφορά και αυτή είναι ότι δεν έχει καταναλώσει ποτέ στη ζωή της οποιαδήποτε τροφή που να περιέχει ζάχαρη.

Όλα σχεδόν τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκά και ειδικά τα παγωτά, τις σοκολάτες και τα διάφορα ζαχαρωτά. Η Grace όμως δεν τα έχει βάλει ποτέ στο στόμα της και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποια μπορεί να είναι η γεύση τους. 

Ρίξτε μια ματιά στην επόμενη σελίδα για να δείτε πως φαίνεται η κόρη της μετά από 4 χρόνια αυστηρής αποχής από τη ζάχαρη

1599571469_68c24a6c2f5044ef56f36e9ae7126da72c421998.jpg
Πηγή: Noteabley

Αυτό είναι λοιπόν το κοριτσάκι που μεγαλώνει χωρίς ζάχαρη. Είναι τεσσάρων ετών και δεν έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά στη ζωή της. Παρόλο που παίζει με άλλα παιδάκια που κατά καιρούς έχουν καταρροή, κρυολόγημα ή διάφορες ιώσεις, αυτή δεν έχει κολλήσει ποτέ καμία αρρώστια.

Η Shannon γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της για πάντα μακριά από τη ζάχαρη, αφού κάποια στιγμή θα βρεθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων και θα θελήσει να φάει ότι και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ωστόσο, προς το παρόν, είναι αποφασισμένη να προφυλάξει την κόρη της από κάθε “γλυκό πειρασμό.” Κάποια στιγμή βέβαια, θα κάνει τις δικές της επιλογές. Για την ώρα όμως, η Grace μεγαλώνει χαρούμενη και υγιής χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες!

1596026515_0d6452594ed0b9b3842ca8a9f7d7f6d6a90bf034.jpg

****** ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ? ******
«Αφήστε το θετικό σας σχόλιο για να συνεχίσουμε
να δημιουργούμε παρόμοια άρθρα.»
*** || Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!! || ***

Related posts

Ξεκίνησε το ταξίδι «ελπίδας» για τη μικρή Αναστασία – Το μήνυμα του μπαμπά της

elenh fatsh

Συγκλονιστικό: «Πέθανα, πήγα στην κόλαση και ο Χριστός με γύρισε πίσω»

admin

Αλτρουισμός από κούνια: Τα νήπια μοιράζονται το φαγητό τους ακόμα και όταν πεινούν

admin
elGreek