Αξίζει να Διαβάσεις Επικαιρότητα

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Για μένα ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε, εμφανίστηκε ένα τέρας»

«Και τα τέρατα δεν μπορούν να πάνε σε ψυχίατρο και να γίνουν καλά»

Καλή φίλη και συνεργάτης του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν η ηθοποιός Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ωστόσο, όπως δήλωσε μετά την σύλληψη και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις,

στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας.

Η γνωστή θεατρολόγος με ένα κείμενό της, μίλησε για τη φιλία και τη συνεργασία τους, απαντώντας σε όλους αυτούς που της έγραψαν: “Μα ήσουν φίλη του, τώρα τι έγινε”;

Το κείμενο της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ούτε μασάω τα λόγια μου, ούτε κρύβομαι πίσω απ’ το δάχτυλό μου, ούτε «σβήνω» το παρελθόν μου κατά βούληση, όποτε με συμφέρει.

παντάω λοιπόν ΜΙΑ φορά με μία μαζική απάντηση, σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχόλια του τύπου «μα ήσασταν συνεργάτες», «μα εσύ ήσουν φίλη του τώρα τι έγινε;», «μα ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στο instagram», «μα σας έχω δει να πίνετε καφέ σε γνωστό κεντρικό bar/εστιατόριο”, “μα σας έχω δει σε κοινές φωτογραφίες», «μα όταν ανέλαβε το Εθνικό του έγραψες δημόσια συγχαρητήρια».

Ναι, όλ’αυτά ισχύουν, κανονικά. Και φίλοι ήμασταν, και συνεργάτες ήμασταν, και στο γραφείο του στο Εθνικό Θέατρο είχα πάει προκειμένου να μιλήσουμε για μελλοντική συνεργασία, και σε όλες του τις παραστάσεις πήγαινα, και τα καλύτερα έλεγα παντού για την δουλειά του γιατί τα πίστευα, και καφέ έχουμε πιει μαζί, και μερικά ποτά, και υπήρχε μεταξύ μας αμοιβαία αγάπη και αλληλοεκτίμηση.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου βιογραφικό

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά στο άμεσο περιβάλλον του δεν ήμουνα, αλλά και να ήμουνα, ποτέ δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή κανενός, εκτός αν δω κάτι πολύ τοξικό μπροστά στα μάτια μου που θα με θορυβήσει, και τότε θα πω την γνώμη μου. Εξυπακούεται ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε συναινετικές σχέσεις ενηλίκων.

Παρ’όλες τις συμβουλές φίλων και γνωστών, ούτε τις κοινές φωτογραφίες μας θα σβήσω, ούτε τα σχόλια που είχα γράψει στο παρελθόν θα σβήσω, ούτε τις κοινές μας αναμνήσεις θα σβήσω, ούτε θα τον κάνω «unfollow» στο instagram, όσο τουλάχιστον ο λογαριασμος του παραμένει «παγωμένος».

Για μένα ο Δημήτρης που (νόμιζα ότι) ήξερα εξαφανίστηκε, και στην θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας.
Και τα τέρατα δεν μπορούν «να πάνε σε ψυχίατρο και να γίνουν καλά». Γιατί απλά δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι λάθος.

Για τον ίδιο λόγο δεν θα πουν ποτέ συγγνώμη, αλλά και να την πουν θα είναι ψεύτικη, κατόπιν συμβουλής δικηγόρων.

Ο Δημήτρης λοιπόν ΗΤΑΝ φίλος μου και συνεργάτης μου. Οι σχέσεις εξελίσσονται ή κόβονται μαχαίρι, όταν προκύπτουν καινούρια στοιχεία.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Ο παιδεραστής είναι παιδεραστής! Δεν μας ενδιαφέρει το βιογραφικό του»

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν ξεσπάσει με αφορμή τον καταιγισμό καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου. Ανάμεσα τους και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία βρίσκεται χρόνια στο χώρο.

Μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, θέλησε να υπερασπιστεί τα θύματα λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ παροτρύνει όσους έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες να μιλήσουν.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε μια ανάρτηση ξεσπώντας, μετά την καταγγελία που έκανε ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος έπεσε θύμα αποπλάνησης και κακοποίησης στην ηλικά των 15 ετών από γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

«Ο ΠAIΔEΡAΣΤΗΣ είναι ΠAIΔEΡAΣΤΗΣ. Δεν είναι ούτε σκηνοθέτης, ούτε ηθοποιός, ούτε πολιτικός, ούτε καθηγητής, ούτε αθλητικός παράγοντας. Και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το βιογραφικό του», έγραψε.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου facebook

Related posts

Από την απόλυτη ευτυχία στην απόλυτη τραγωδία: Γυναίκα έχασε τα τρίδυμά της και το σύζυγό της μέσα σε δέκα χρόνια

admin

Αυτό μας έλειπε: Έκαναν Πρόβλεψη πως την Δευτέρα έρχεται το τέλος του κόσμου

elenh fatsh

Παγώνη: «Δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα ελεύθερα»

admin
elGreek