Αξίζει να Διαβάσεις Κοινωνικά

Mαμά υπερασπίζεται τον γιο της που έδειρε το παιδί που του έκανε bullying

Mαμά υπερασπίζεται τον γιο της που έδειρε το παιδί που του έκανε bullying

Τα περιστατικά bullying αυξάνονται ολοένα και περισσότερο παγκοσμίως και δεν πρέπει να τα αγνοούμε ακόμα και αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Πριν από κάποιο καιρό ο γιος αυτής της μαμάς πήρε πενθήμερη αποβολή, επειδή χτύπησε έναν συμμαθητή του που τον βασάνιζε για χρόνια. Η μητέρα του δημοσίευσε την ιστορία του στο Facebook, η οποία γρήγορα έγινε viral, πυροδοτώντας μια συζήτηση σχετικά με το αν η βία πρέπει να είναι ποτέ απάντηση στη βία.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Allison Arnall Davis δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της Drew, ο οποίος μόλις είχε πάρει πενθήμερη αποβολή επειδή χτύπησε το παιδί που του έκανε bullying στο σχολείο. Η ανάρτηση έγινε προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και έχει πλέον κοινοποιηθεί 144.000 φορές ενώ τα σχόλιά της ξεπερνούν τα 600!

Στην δημοσίευσή της εξηγεί πως δεν είναι καθόλου θυμωμένη με το παιδί της, αντίθετα είναι οργισμένη με το σχολείο.

«5 ημέρες αποβολή επειδή χτύπησε το παιδί που τον βασάνιζε και τον εκφόβιζε από όταν ήταν μικρά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να τον επιπλήξω που κατέφυγε στη βία αλλά δεν νιώθω θυμωμένη στο ελάχιστο μαζί του.» δήλωσε στο post της.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο γιος της έφτασε στο απροχώρητο και χτύπησε τον συμμαθητή του. Στην αρχή πήγε στους καθηγητές και στον διευθυντή του σχολείου, εξιστορώντας τους όσα περνούσε από τον νταή συμμαθητή του, όμως, τον αγνόησαν και δεν έκαναν κάτι.

«Τον εκβίαζε, τον χλεύαζε και τον βιντεοσκοπούσε και το σχολείο έμενε άπραγο στην όλη κατάσταση. Τον παρενοχλούσε με μηνύματα και απειλές σύμφωνα με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους και οι καθηγητές έκαναν τα στραβά μάτια.»

Η ίδια η μητέρα του που ήταν ενήμερη για τα πάνδεινα που περνούσε ο γιος της πήγε και μίλησε με τους υπεύθυνους χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο νταής άρχισε να απειλεί τον μικρότερο αδερφό του Drew! Eκεί το παιδί δεν άντεξε και χτύπησε 3 φορές τον συμμαθητή του. Και τότε το σχολείο αποφάσισε να τον αποβάλει για κακή διαγωγή. Ο νταής του τη γλύτωσε αλλά πήρε το μάθημά του.

Η εξομολόγηση αυτής της μητέρας βρήκε πολλούς υποστηρικτές ωστόσο πυροδότησε μια συζήτηση μεταξύ των χρηστών για το κατά πόσο η βία είναι απάντηση σε τέτοια ζητήματα.

Πάντα πίστευα ότι η βία φέρνει βία γι’ αυτό και δεν πρέπει να αποτελεί λύση πουθενά και για κανένα λόγο. Ωστόσο, τι λες στο παιδί σου όταν βιώνει τέτοιες καταστάσεις και δεν έχει βοήθεια από κανέναν. Κάτσε άπραγος; Σίγουρα δεν είναι σωστό! Τι κάνεις όμως;

Πηγή: tiffytaffy.com

Related posts

Μπιλ Γκέιτς: «Στα τέλη του 2022 θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Θα έρθουν και άλλες πανδημίες»

admin

Το παιδί μου ζει στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Πολύ σκληρό να το βλέπεις να φωνάζει “μα δεν με βλέπεις που είμαι χοντρή;”

admin

Μωράκι γεννήθηκε με ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς και όλος ο κόσμος το έχει λατρέψει

admin
elGreek