Αξίζει να Διαβάσεις Ψυχολογία

Η διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα μάς υπενθυμίζει την αξία της οικογένειας, ειδικά τη φετινή χρονιά

Η Disney ξέρει πολύ καλά πώς να μάς συγκινεί και να ζεσταίνει τις καρδιές μας. Ταινίες μεγάλου μήκους, μικρού μήκους και τώρα η διαφήμιση που έρχεται να υπενθυμίσει το αληθινό νόημα των γιορτών.

Η διαφήμιση της Disney που έγινε viral είναι «μία ιστορία σε 3 λεπτά». Μία ιστορία μίας γιαγιάς και μίας εγγονής που τηρούν ένα χριστουγεννιάτικο έθιμο. Η σημασία της οικογένειας στις γιορτές και η έκφραση της αγάπης μέσα από το νοιάξιμο και την τρυφερότητα.

Η ιστορία στη διαφήμιση της Disney

Η animated ταινία μικρού μήκους ξεκινά το 1940, όταν η Lola, ένα μικρό κορίτσι δέχεται για δώρο μία κούκλα Μίκι Μάους από τον μπαμπά της. Είναι ένα μικρό δώρο που γίνεται παράδοση και το έχει μαζί της το 2005, δίνοντάς το στην εγγονή της. Ταυτόχρονα, ετοιμάζουν παραδοσιακούς στολισμούς από τις Φιλιππίνες, με μεγάλα χάρτινα αστέρια. Τα χρόνια περνούν, οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά ο Μίκι είναι σταθερά εκεί. Η εγγονή μεγαλώνει, ο Μίκι φθείρεται και εκείνη προτιμά να βγει έξω με τους φίλους της. Μέχρι που αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να περάσει χρόνο μαζί της και να τηρήσει το έθιμο που ξεκίνησε μεταξύ τους. Ένα έθιμο μεταξύ γιαγιάς και εγγονής, το πρωί των Χριστουγέννων. Και κυλούν τα δάκρυα στο πρόσωπο.

Η δημιουργία της υπέροχης διαφήμισης

Η ομάδα της Disney ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε αυτό το project τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ξέραμε ότι η ιστορία που έχει στο επίκεντρο την παράδοση και το μαζί, θα έκανε τους ανθρώπους να ταυτιστούν μαζί της. Σε όλο τον κόσμο. Ειδικά τώρα στην πανδημία, είναι ακόμα πιο απαραίτητο να κάνουμε focus σε αυτή την ανάγκη. «Από την οικογένεια της Disney, στη δική μας οικογένεια».

Η συνεργασία με το Make-a-Wish

Η διαφήμιση της Disney δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish, που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών με απειλητικές ασθένειες. Η φωνή που ακούς στο background ανήκει στη 19χρονη τραγουδίστρια Griff και το τραγούδι έχει τον τίτλο “Love is a Compass”. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, τα έσοδα από τα downloads του τραγουδιού, θα δοθούν στο Make-A-Wish.

 

[Via]

Related posts

Αυτή η μητέρα πέθανε ξαφνικά απο κάποιες προειδοποιητικές ενδείξεις που δεν έδωσε σημασία.

elenh fatsh

Όταν ο Βασίλης Ραχούτης ντρόπιασε το πλήρωμα του Εξπρές Σάμινα – Ο «αφανής» ήρωας του πολύνεκρου ναυαγίου

admin

Επικίνδυνες ασθένειες που έχουμε σήμερα ξεχάσει χάρη στα εμβόλια

admin
elGreek