Κοινωνικά Τραγικά

Το υπόγειο κολαστήριο του παιδoφιλoυ – Εδώ κράτησε επί 52 ημέρες ένα 7χρονο παιδί

Το υπόγειο κολαστήριο του παιδoφιλoυ – Εδώ κράτησε επί 52 ημέρες ένα 7χρονο παιδί

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν εντοπίσει το υπόγειο στο οποίο ο 26χρονος παιδoφιλoς Ντμίτρι Κοπίλοφ είχε απαγάγει και βαστούσε επί 52 ημέρες ένα 7χρονο αγοράκι.

Ήταν ένα απομακρυσμένο σπίτι στο χωριό Μακαρίκα στην περιοχή Βλαντιμίρ 200 χιλιόμετρα έξω από τη Μόσχα. Στο υπόγειο ο παιδoφιλoς κακoπoιoύσε σ#ξουαλικά το 7χρονο παιδί. Με μια συντονισμένη επιχείρηση και με τα όπλα έτοιμα να πυροβολήσουν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν τον 26χρovo και απελευθέρωσαν το παιδάκι.

Στο υπόγειο οδηγήθηκαν από μια καταπακτή που είχε καλύψει ο 26χρovoς. Οι ειδικές δυνάμεις έσπασαν την ατσάλινη καταπακτή και μπήκαν μέσα. Το παιδί παραδόθηκε στους γονείς του οι οποίοι περίμεναν έξω από το σπίτι με άλλες δυνάμεις της αστυνομίας.

Όπως είπε ο επικεφαλής το παιδί μόλις τους είδε άρχισε να γελάει από αγαλλίαση και αμέσως μετά ξέσπασε σε ένα βουβό κλάμα.

Πηγή : hairt.gr || diaforetiko.gr

Related posts

Μάνα πέθανε την ώρα που θήλαζε, έπεσε πάνω στο μωρό και προκάλεσε τον θάνατό του από ασφυξία

admin

«Θα γίνω το αγόρι σου, θα σου τα μάθω όλα». 45 σελίδες μηνύματα σε 4 μέρες φέρεται να έστειλε ο δάσκαλος στην 9χρονη μαθήτρια. Τι λέει ο πατέρας της

admin

Κροατία: Σούπερ γιαγιά 99 χρονών νίκησε τον κορονοϊό μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας

admin
elGreek