Τραγικά

Σοκαριστική αποκάλυψη του Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό

Ανησυχητική διαπίστωση!

Μία από τις πιο ανησυχητικές διαπιστώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας που βρέθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νέου lockdown για όλη την Ελλάδα, το οποίο ισχύει από προχθές 7 Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες.

Μεταξύ άλλων, ο λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στις αλλαγές εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχουν παρατηρηθεί:

«Διαπιστώνουμε τη σημαντική ταχύτητα του ιού και ζητήσαμε από τα ερευνητικά εργαστήρια να δουν αν έχει κάτι αλλάξει. […] Ήδη οι επιστήμονες στο Παστέρ, στη Θεσσαλονίκη και άλλοι καθηγητές κάνουν βαθιά μοριακή ανάλυση του ιού για να δουν αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή», υπογράμμισε, ανοίγοντας έναν ασκό ερωτημάτων για το τι μπορεί να έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες στη μετάδοση του ιού.

Aποκάλυψη του Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό

Συνέχισε την ανακοίνωσή του μεταφέροντας τα δεδομένα που προκύπτουν από το εξωτερικό μπαίνοντας στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι όσον αφορά το καθαρά υγειονομικό μέρος των σημειώσεών του, λέγοντας:

«Κάποιες εργασίες από το εξωτερικό δείχνουν μια μετάλλαξη από τον Ιούνιο και μετά. Δεν το είδαμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο γιατί ο κόσμος ήταν έξω και υπήρχε και μια επίδραση από το κλίμα».

«Μας εκπλήσσει η ταχύτητα μετάδοσης του ιού που οδηγεί μαθηματικά στην πίεση του συστήματος Υγείας», δήλωσε κλείνοντας ο καθηγητής.

 

[Via]

Related posts

Αιγάλεω: Νεκροί σε τροχαίο με μηχανές δύο νέα παιδιά – Γνωστός youtuber ο ένας

admin

Ερατώ Μανωλακέλλη: «Σήμερα θα γινόσουν 26. Όμως ο δολοφόνος σου δεν σε άφησε. Κάνε ένα γλέντι στον παράδεισο»

admin

Mad Clip: Ψάχνουν παντού το λευκό «Audi» που περνούσε τη στιγμή του δυστυχήματος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

admin
elGreek