Κοινωνικά Τραγικά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός βρέθηκε ο 4χρονος Σάσα που αγνοούνταν

H 25χρονη Άννα Γιάκνο από την Ουκρανία ανακοίνωσε στα social media ότι βρήκε το πτώμα του 4χρονου γιου της, Σάσα σχεδόν ένα μήνα αφότου χάθηκε από μια βάρκα με τη γιαγιά του ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από ρωσικά στρατεύματα που προήλαυναν.

«Σήμερα βρήκαμε το σώμα», έγραψε η Άννα ενώ για μέρες προσπαθούσε να εντοπίσει απεγνωσμένα που βρισκόταν ο γιος της. Το παιδί είχε χαθεί περίπου στις 10 Μαρτίου με τη μητέρα να δημοσιεύει φωτογραφίες του ώστε αν το δει κάποιος να το αναγνωρίσει.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός βρέθηκε ο 4χρονος Σάσα που αγνοούνταν

 

Οι συνοριοφύλακες της Ουκρανίας κλήθηκαν να προσέχουν όποιο αγόρι μπορεί να του μοιάζει σε περίπτωση που βρισκόταν μαζί με άλλους πρόσφυγες που έφευγαν από τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο ήρθαν σε επαφή με την Άννα, αλλά δυστυχώς κανένας από αυτούς δεν είχε βρει τελικά τον Σάσα.

Ο μικρός Σάσα ήταν με τη γιαγιά του όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τα ρωσικά στρατεύματα και φοβούμενοι ότι όλες οι έξοδοι μέσω του δρόμου είχαν αποκλειστεί, προσπάθησαν να φύγουν διασχίζοντας τον ποταμό Δνείπερο.

Η ομάδα τους είχε δύο βάρκες και το παιδί ήταν το μόνο που φορούσε σωσίβιο. Μία από τις βάρκες ανατράπηκε με αποτέλεσμα η γιαγιά του Σάσα και μια άλλη γυναίκα να εντοπιστούν αργότερα νεκροί.

[via]

Related posts

Μακρινίτσα: Σκέφτονται να φτιάξουν ίδρυμα για κακοποιημένες οικογένειες στη μνήμη του Γιώργου και της Κωνσταντίνας

admin

Γυναίκα εγκατέλειψε τα πάντα, άνοιξε νοσοκομείο για ορφανά και αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά που έχουν ανάγκη

admin

Γιατρός έσβησε όλα τα χρέη των καρκινοπαθών ασθενών του ύψους 650 χιλ. δολ.

admin
elGreek