Κοινωνικά Τραγικά

Πατέρας Βησσαρίωνας: «Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία, δεν ζητάω οίκτο»

Πατέρας Βησσαρίωνας: «Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία, δεν ζητάω οίκτο»

Ο πατέρας Βησσαρίωνας που έχασε την 14χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη από ιατρικό λάθος, ραγίζει καρδιές με τα όσα εξομολογείται.

Ο θάνατος της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη από ιατρικό λάθος, όπως καταγγέλλει ο πατέρας Βησσαρίωνας Καντούνης, έχει συγκλονίσει την κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η 14χρονη, πριν από λίγες ημέρες έκανε επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου ώστε να αντιμετωπίσει προβλήματα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε, στην Επανόμη Θεσσαλονίκη, όπου και σε εκκλησία της περιοχής είναι εφημέριος ο ιερέας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατήρ Βησσαρίων Καντούνη, ο γιατρός που ανέλαβε την κόρη του τοποθέτησε τον δακτύλιο λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με φρικτούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας Βησσαρίωνας απευθύνει έκκληση στους γονείς να έχουν τα παιδιά τους ευγένεια

«Δεν ζητάω οίκτο γιατί δεν είμαι άξιος. Απευθύνομαι σε γονείς. Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία γιατί από εκεί ξεκινούν άλλα πράγματα», υπογραμμίζει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε «πονάμε, κλαίμε, θέλουμε το παιδί μας πίσω αλλά δεν έρχεται…».

[via]

Related posts

Πτώμα μωρού 15 μηνών εντοπίστηκε σε ακτή – Προσπάθησε με τους γονείς του να διασχίσει την Μάγχη

admin

“Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε”: Τα εpωτικά μηνύματα της 35χρovης φιλολόγου στον 13χρονο μαθητή

admin

Πατέρας έπεσε στις φλόγες κι έσωσε τα διδυμάκια του από βέβαιο θάνατο

admin
elGreek