Ιστορίες ζωής Κόσμος Τραγικά

Πατέρας έσωσε την κόρη του από μπουκάλα με αέριο που έσκασε στο πρόσωπό της

Πατέρας έσωσε την κόρη του από μπουκάλα με αέριο που έσκασε στο πρόσωπό της

Οι γονείς μπορούν να κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους – ακόμα και να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να παραμείνουν εκείνα ασφαλή! Το ίδιο έκανε κι ένας μπαμπάς στην Αμερική όταν, στην προσπάθειά του να σώσει την κόρη του από τις φλόγες, σχεδόν κάηκε ζωντανός!

Το ατύχημα συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου του 2020, όταν το κορίτσι βρισκόταν έξω από το γκαράζ του σπιτιού της με σκοπό να κάψει μερικά παλιά κουτιά. Ζήτησε από τον μπαμπά της τον αναπτήρα, κι εκείνος τη συμβούλεψε να είναι προσεκτική.

Το νεαρό κορίτσι έβαλε φωτιά στα χάρτινα κουτιά αλλά κατά λάθος, αναποδογύρισε πάνω στη φωτιά μία μπουκάλα με αέριο το οποίο «έσκασε» στο πρόσωπό της με δύναμη!

Τότε ο μπαμπάς της, προκειμένου να της σώσει τη ζωή, όρμησε προς το μέρος της και με γυμνά χέρια μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και το αέριο.

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ ο μπαμπάς της έμεινε στο νοσοκομείο για εγκαύματα στα χέρια.

«Ήταν μια απαίσια εμπειρία αλλά νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι ζωντανή» είπε το κορίτσι μετά από αυτή την περιπέτεια. «Ο μπαμπάς μου, όμως, κατάφερε να με σώσει. Αν δεν είχε επέμβει, σίγουρα δε θα ζούσα τώρα».

Όσο για τη γυναίκα του και θετή μητέρα του 18χρονου κοριτσιού, δήλωσε πόσο περήφανη νιώθει για τον άντρα που παντρεύτηκε και πόσο πολύ τον αγαπάει. 

Πηγή : mama365.gr

Related posts

Θρήνος στα Καμμένα Βούρλα για τον «Χαμό» του Δημήτρη-Ήταν πατέρας τριών παιδιών

admin

Τραγικό: Το ελληνικό δημόσιο επιμένει ότι δεν πρέπει να δώσει αποζημίωση στην οικογένεια του μικρού Μάριου!

admin

Πνίγηκε στον Σηκουάνα 14χρovo κορίτσι – Συμμαθητές της την χτύπησαν και την πέταξαν στο ποτάμι

admin
elGreek