Κοινωνικά Τραγικά

Ηλίας Παλιουδάκης: Δεύτερη απανωτή επίθεση – “Έχω αρχίσει να φοβάμαι για την ζωή μου”

Μέσα σε ένα 24ώρο

Σε σοκ βρίσκεται το τελευταίο 24ώρο ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες έχει δεχτεί δύο απανωτά χτυπήματα στον χώρο εστίασης που δραστηροποιείται, κάνοντας τον να φοβάται πλέον και για την ίδια του την ζωή.

Ο τραγουδοποιός ανέφερε στην Espresso και συγκεκριμένα στον Ηλία Μαραβέγια: «Θεωρώ πως επρόκειτο για μεθοδευμένες κινήσεις, κάποιος με έχει βάλει στο στόχαστρο. Έχω αρχίσει πλέον να φοβάμαι για τη ζωή μου και σκέφτομαι να πάρω τα μέτρα μου».

Το πρώτο χτύπημα έγινε στις 3 Νοεμβρίου και ο συνεργάτης του Ηλία δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Στις κάμερες φάνηκαν τρία άτομα με μαύρες κουκούλες. Αρχικά, προσπάθησαν να μπουν από την γυάλινη πόρτα του μαγαζιού χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο, αλλά μάλλον φοβήθηκαν να την σπάσουν γιατί θα έκαναν θόρυβο. Έτσι επέλεξαν να εισβάλουν ρίχνοντας το ρολό από την άλλη πλευρά. Ξηλώσανε όλη την κατασκευή».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε «Πιστεύω πως ήταν μεθοδευμένο το χτύπημα, φάνηκε να έχουν μελετήσει το χώρο. Πήρε ο καθένας στη θέση του και μέσα σε περίπου 6 λεπτά έχει τελειώσει ιστορία. Πήραν χρήματα, που εμείς μόνο ξέρουμε που βρίσκονταν, καθώς θα είχαμε για πληρωμές. Έκλεψαν περίπου 3000 € στο σύνολο μαζί με το ταμείο κίνησης».

Λίγο αργότερα, έφτασε η αστυνομία. Ο Ηλίας Παλιουδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Πήραν αποτυπώματα και είδαν πως επρόκειτο για τρία άτομα, όπως είχε φανεί στις κάμερες. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπήρξε επανάληψη την επόμενη μέρα. Μπήκαν πάλι στο μαγαζί, κατά τον ίδιο τρόπο, περίπου την ίδια ώρα. Μάλιστα, επειδή την δεύτερη φορά βρήκαν λίγα χρήματα, από τα νεύρα τους προκάλεσαν ζημιές στο χώρο. Η νέα εισβολή ξεκάθαρα ότι υπάρχει σκοπιμότητα, εγώ νιώθω ότι κάποιος με έχει στοχοποιήσει».
[Via]

Related posts

Νέος Ανείπωτος Θρήνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου: «Σε αγαπώ πολύ και δεν σου το είπα ποτέ»

admin

Μωράκι ξύπνησε από κώμα λίγο πριν αποσυνδεθεί από το μηχάνημα που το διατηρούσε στη ζωή

admin

Αγαπητέ γονιέ, μη μεγαλώνεις ένα παιδί που τα θέλει όλα έτοιμα και τα έχει όλα έτοιμα

admin
elGreek