Αξίζει να Διαβάσεις Τραγικά

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο

Τα popcorn είναι από τα αγαπημένα σνακ στο σπίτι αλλά και στο σινεμά. Κάθε φορά που μαζευόμαστε σαν οικογένεια για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία στη τηλεόραση, μεγάλα μπολ με popcorn συνοδεύουν την ψυχαγωγία μας! Μάλιστα τα popcorn τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι!

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μπολ με γευστικά popcorn. Δεν είναι λίγοι οι γονείς που μία φορά την εβδομάδα, φτιάχνουν από ένα μπολ popcorn στα παιδιά τους, για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία όλοι μαζί! Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τα popcorn δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Απόδειξη αυτής της διαπίστωσης, είναι μία οικογένεια από το Κολοράντο της Αμερικής! Μία τρομαχτική περιπέτεια πέρασαν με το παιδί τους, εξαιτίας των popcorn! Φυσικά αποφάσισαν να μοιραστούν αυτή την εμπειρία μαζί μας, για να προειδοποιήσουν όλους τους υπόλοιπους γονείς. Ας δούμε όμως τι συνέβη. Διαβάστε παρακάτω: 

Η Νικόλ και ο Τζέικ Γκόνταρντ αποφάσισαν να δουν μία ταινία με τα τρία παιδιά τους ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι τους. Όπως συνήθως, έφτιαξαν μερικά μπολ με popcorn για εκείνους και τα παιδιά τους! Ξαφνικά, ο γιoς τους Νας, ο οποίος ήταν 5 ετών, ξεκίνησε να πνίγεται.

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Ο πατέρας του Νας τινάχτηκε πάνω προσπαθώντας να βοηθήσει το παιδί του. Σκέφτηκε ότι μάλλον στραβοκατάπιε, αλλά όταν ο Νας ξεκίνησε να αναπνέει και πάλι κανονικά και οι δύο γονείς, θεώρησαν ότι ο συναγερμός έληξε. Συνέχισαν λοιπόν να βλέπουν την ταινία τους ανυποψίαστοι.

Η μητέρα του Νας Νικόλ, είχε ξεχάσει το περιστατικό μέχρι που λίγες μέρες αργότερα ο Νας ξεκίνησε να βήχει έντονα. Σκέφτηκε ότι το παιδί της κρύωσε. Όταν όμως ανέβασε πυρετό και ο Νας ξεκίνησε να αντιμετωπίζει δυσκολία με την αναπνοή η Νικόλ και το Τζέικ τρόμαξαν και οδήγησαν τον Νας εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Εκεί ο γιατρός υπέβαλλε τον Νας σε βρογχοσκόπηση και αποκάλυψε στους γονείς ένα τρομαχτικό νέο. Σύμφωνα με τα ιατρικά αποτελέσματα, κομμάτια popcorn είχαν κολλήσει στους πνεύμονες του Νας. Μάλιστα στα συγκεκριμένα σημεία είχε αναπτυχθεί πύον ενώ ο δεύτερος πνεύμονας είχε εκδηλώσει πνευμονία!

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Ο γιατρός ενημέρωσε τους γονείς του Νας, ότι εξαιτίας των popcorn ο μικρός Νας έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τα κομμάτια αφαιρέθηκαν και πλέον ο Νας χαίρει άκρας υγείας. Όμως οι γονείς του αποφάσισαν να μοιραστούν την ιστορία τους μαζί μας για να μας ενημερώσουν για κάτι που μερικοί αγνοούσαμε.

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Τα popcorn δεν πρέπει να δίνονται σε παιδιά κάτω των 6 ετών γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Συγκεκριμένα από τις κορυφαίες αιτίες ατυχήματων σχετικά με πνιγμούς κι άλλα ατυχήματα που αφορούν παιδιά, έχουν ως βασική αιτία τα popcorn.

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Φυσικά η μητέρα δηλώνει ανακουφισμένη που η ιστορία της είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με την ίδια στεναχωριέται που έπειτα από τρία παιδιά, έπρεπε να συμβεί αυτό στον Νας, για να καταλάβει ότι τα popcorn κατά την νηπιακή ηλικία είναι άκρως επικίνδυνα για τα παιδιά.

Όμως δεν θέλει να δικαιολογηθεί. Κανένας δεν είναι τέλειος γονιός και σίγουρα δεν είναι η μόνη που δεν το σκέφτηκε. Γι’ αυτό και προχώρησε σε μία δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου και εξιστόρησε την ιστορία. Έτσι ώστε άλλοι γονείς να μάθουν και να προσέχουν περισσότερο.

Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο είδηση

Το ευχάριστο είναι ότι ο Νας πλέον είναι υγιέστατος και ανέμελα παίζει με τα αδέρφια του στο σπίτι τους! Επειδή όμως πολλά γίνονται, καλό θα ήταν από εδώ και πέρα τα popcorn να είναι σνακ για ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών.

[via]

 

Related posts

Έναν άντρα να στέκεται πιο άντρας από εμένα, θα αναζητώ..

admin

“Σκάνδαλο με τις Δραχμές…” – Ο Παναγιώτης Βασιλέλλης σήμερα ίσως να ήταν 23 χρόνων αν δεν τον “σκότωνε” η γραφειοκρατία

elenh fatsh

Mary Ellen Wilson: Το κορίτσι που έγινε σύμβολο κατά της παιδικής κακοποίησης

admin
elGreek