Κοινωνικά Τραγικά

Άστρος Κυνουρίας: απαγόρευσαν την είσοδο στην πλαζ σε παχύσαρκους

Άστρος Κυνουρίας: απαγόρευσαν την είσοδο στην πλαζ σε παχύσαρκους

Θα έλεγε κανείς ότι εν έτει 2021 η ανθρωπότητα έχει κάνει σημαντικά βήματα εξέλιξης και έχει αποτινάξει αρκετά στερεότυπα και ρατσιστικά κατάλοιπα. Ωστόσο, γύρω μας συμβαίνουν ακόμα περιστατικά που σου προκαλούν θυμό όπως η ιστορία αυτής της οικογένειας που δεν της επιτράπηκε η είσοδος σε ταβέρνα λόγω… βάρους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Άστρος Κυνουρίας, όπου ένας υπάλληλος ταβέρνας απαγόρευσε σε οικογένεια να μπει στην πλαζ λέγοντας: «Έχω εντολή από το αφεντικό να μην σου επιτρέψω την είσοδο, είσαι παχύσαρκος και θα κάνεις ζημιά. Μόνο αν φέρεις καρέκλες και τραπέζι δικό σου μπορείς να μπεις.»

Όπως φαίνεται, αν κάνει κανείς μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψει ότι οι καταγγελίες είναι δεκάδες και χρησιμοποιείται πάντα η δικαιολογία ότι οι ξαπλώστρες αντέχουν μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος.

Μερικοί χρήστες μοιράστηκαν τις δικές τους αντίστοιχες ιστορίες στο διαδίκτυο και μας έκαναν να φουντώσουμε από θυμό. Ενδεικτικά:

«Υπάλληλος μας απαγόρευσε να κάτσουμε στην παραλία, διότι θα χαλάγαμε τον εξοπλισμό λόγω βάρους. Μας έδιωξε λέγοντας στον άντρα μου, είσαι βαρύς – θα κάνεις ζημιά αν κάτσεις».

«Είναι κατάλληλο μόνο για μονδέλα όπως λένε οι υπάλληλοι»

Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θίγει την αξιοπρέπεια κανενός.

Πηγή: newsitamea.gr

 

Related posts

Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Σήμερα με την γυναίκα μου, έχουμε τον γιο μας

admin

Δημήτρης Βακρινός: Ο Έλληνας Ταξιτζής Serial Killer Σκότωνε Όποιον Πίστευε Ότι Τον Αδικούσε

admin

Σε μόνιμο σκοτάδι και λήθαργο -55 βαθμών Κελσίου!

admin
elGreek