Βίντεο Κοινωνικά Σχολείο Τραγικά

Απολογούνται οι δύο παιδαγωγοί για το κλείδωμα 3χρονων παιδιών σε αποθήκη (VIDEO)

Θέμα ωρών είναι η κλήση των δύο παιδαγωγών στην Αλεξανδρούπολη, μετά από καταγγελία ότι έκλειναν τους μικρούς μαθητές για συνετισμό στην αποθήκη του σχολείου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις στο δήμο της περιοχής.

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται ο δήμος Αλεξανδρούπολης να κοινοποιήσει τα δύο έγραφα που καλούν σε απολογία για την ένορκη διοικητική εξέταση τις δυο γυναίκες παιδαγωγούς του ** δημοτικού παιδικού σταθμού Αλεξανδρούπολης που σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της τρίχρονης κόρης τους που φοιτούσε σε αυτό, έκλειναν τους μικρούς μαθητές για συνετισμό στην αποθήκη του σχολείου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας πατέρας έπαιζε με την κόρη του και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το κοριτσάκι πήρε την κούκλα της, τη μάλωνε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι και να κλείσει το φως. Ξαφνιασμένος ο πατέρας ρώτησε πού τα έχει ακούσει αυτά με το παιδί να απαντά: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε ότι οι δύο απομακρύνθηκαν όχι μονάχα από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό αλλά γενικότερα από τους εργασιακούς χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.

Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

[via]

Related posts

Θρήνος για την Έλενα Φραντζή που κακοποιούνταν από ανάδοχους γονείς: «Σε σκότωσαν όταν ήσουν 4 ετών»

admin

Θλίψη για τον θάνατο 26χρovης – Βρήκαν το πτώμα της γυμνό στην άκρη του δρόμου

admin

Ζευγάρι με το 7 μηνών παιδάκι τους θάφτηκαν ζωντανοί από βράχους και χώματα μετά από κατολίσθηση

elenh fatsh
elGreek