Κοινωνικά Τραγικά

Άφησαν το βρέφος γυμνό μέσα στα σκουπίδια για να πεθάνει – Τι λέει η γυναίκα που το βρήκε μέσα στα αίματα

Πριν προλάβει καλά καλά να ανοίξει τα ματάκια του, είδε το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας το νεογέννητο αγγελούδι που βρέθηκε πεταμένο μέσα σε χωράφι στον Ασπρόπυργο.

Η μάνα του του το εγκατέλειψε με τον ομφάλιο λώρο μέσα σε έναν σωρό με σκουπίδια, γυμνό, μέσα στα αίματα, χωρίς καν να το σκεπάσει με μια κουβέρτα. Όλα δείχνουν ότι άφησε το μωρό να πεθάνει, μέσα στο κρύο υπό τον κίνδυνο μάλιστα να του επιτεθούν αδέσποτα ζώα. Ένα έγκλημα που δεν το χωράει ο νους. Όσο μίσος και να έτρεφε για το πλάσμα που κυοφορούσε στην κοιλιά της εννιά μήνες, θα μπορούσε τουλάχιστον να το αφήσει σε ένα ασφαλές μέρος να του παρασχεθεί βοήθεια και φυσικά η ευκαιρία να ζήσει.

Ο ομφάλιος λώρος ήταν ακόμα στο κορμί του

Η γυναίκα που εντόπισε το μωρό μίλησε συγκλονισμένη στο newsit: «Εγώ βγήκα έξω έξι και κάτι το πρωί και άκουσα το κλάμα του παιδιού. Ένα κοριτσάκι χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα. Το παιδί είχε αίματα, ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν ακόμα πάνω στο κορμί του. Το παιδί το άφησαν ξημερώματα, γιατί αν ήταν αργά χθες το βράδυ θα το δάγκωναν σκυλιά» τόνισε.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ίδια δεν φέρεται να γέννησε στο χωράφι. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τα νοσοκομεία αλλά και τις δομές μεταναστών, καθώς η μητέρα πιθανότατα δεν είναι κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ερευνούν και την πιθανότητα να άφησε το νεογέννητο στο σημείο με την βοήθεια κάποιου γνωστού της.

Για καλή του τύχη το νεογέννητο κοριτσάκι φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, ενώ έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

[via]

Related posts

Γώγος: «Τα εμβόλια θα δράσουν πιθανότατα κατά της μετάλλαξης του κορωνοιού»

elenh fatsh

Το αγoρι αυτής της πασίγνωστης φωτογραφίας πάλευε με την λευχαιμία και βγήκε νικητής

admin

Μακρινίτσα: Το παιδάκι της χαϊδεύει τις φωτογραφίες της και της μιλάει-συγκλονίζουν οι γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας

admin
elGreek